رفتن به مطلب

kasrakitchen

Members
  • تعداد ارسال ها

    4
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

درباره kasrakitchen

  • تاریخ تولد تعیین نشده

دستاورد های kasrakitchen

Newbie

Newbie (1/14)

0

اعتبار در سایت

  1. kasrakitchen

    شما تا به حال سینک ظرفشویی خریدید؟

    سینک های تک لگن و دو لگن و سه لگن کسری کیچن در آشپزخانه های صنعتی هتل ها و رستوران ها و فست فود ها کاربرد دارد.سینک یکی از ملزومات هر آشپزخانه ایی است. در آشپزخانه های صنعتی با توجه به حجم کار و صنعتی بو دن آن سینک ظرفشویی با انواع خانگی آن در ضخامت ورق استیل و سایز و حجم آن متفاوت است.این سینک به صورت تمام استیل تولید و طراحی می شود.سینک را می توان به صورت کابینتی ساخت با اندکی تفاوت در قیمت برای مشتریان عزیز.همچنین طول و عرض و ارتفاع سینک بنا به خواسته مشتری می باشد.
  2. kasrakitchen

    یخچال ویترینی چیست؟

    تمامی مواد غذایی بعد از پاکسازی تفکیک میشوند و در یخچال و فریزر نگهداری میشوند همچنین تمامی مواد غذایی پخته نیز در یخچال نگهداری میشوند. بستنی و دسر ها نیز به یخچال با دمای مناسب نیاز دارند.همچنین برای جلوگیری از خراب شدن و فاسد شدن مواد غذایی باید آنها را در یخچال با دمای مناسب نگهداری کرد.یخچال ویترینی دارای یک رویه شیشه ایی است که میتوان مواد غذایی را از داخل آن مشاهده کرد.
  3. kasrakitchen

    دستگاه خلال کن

    دستگاه اسلایسر یا دستگاه خلال کن صنعتی جهت خلال کردن سیب زمینی و سالادزنی و چیپس ، قابل استفاده در تجهیزات رستوران ها ، آشپزخانه های صنعتی ، حسینیه ها و فست فود ها ابعاد : عرض ۲۷ سانتیمتر طول ۵۰ سانتیمتر ارتفاع ۵۵ سانتیمتر [align=justify]جنس بدنه از آلومینیوم بوده و تیغه های آن از نوع استنلس استیل می باشد. قابلیت طراحی و تولید به صورت تماما ساخته شده از استنلس استیل ۳۰۴[/align] بازدهی این دستگاه حدود ۲۰۰ ، ۳۰۰ و ۷۰۰ کیلوگرم در ساعت خواهد بود. توانایی های کاری خلال کن شرکت آرمان خیلی بالا می باشد ، با تعویض تیغه ها جهت تهیه چیپس ، پوره قارچ ، پنیر پیتزا و خلال سیب زمینی در اندازه های کبریتی ۶در۶ یا ۸در۸ یا ۱۰در۱۰ یا ۱۲در۱۲ مورد کاربرد می باشد. کلیه تیغه ها بر خلاف عقربه ساعت چرخیده و با فشار دست باز می شود. تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری
  4. kasrakitchen

    ذرت مکزیکی

    جهت بخار پز نمودن ذرت ابعاد دستگاه به سفارش مشتری طراحی می شود و اندازه استاندارد شامل : طول=۷۵ و عرض=۶۵ و ارتفاع=۹۰ سانتی متر می باشد اتاقک زیبای ذرت مکزیکی با تمام لوازم مربوطه و ادویه جات خارجی و ذرت دستگاه دارای دو مدل گازی و برقی می باشد که در تصاویر مدل گازی بخارپز ذرت را ملاحظه می فرمایید با رف پیشخوان + شیشه + نما با برش CNC و LED با دیگ و بن ماری رویه کار دستگاه ذرت مکزیکی آرمان مهام در فضای کم و کوچک ، طرح جذاب و دیدنی را برای شما و مشتریانتان به ارمغان می آورد دستگاه بخار پز جهت پخت انواع غذاهای تفننی مانند ذرت مکزیکی، اسپاگتی و … مورد استفاده می باشد. دستگاه بخار پز در دو سایز کوچک قطر مخزن ۳۰ سانتیمتر و سایز بزرگ قطر مخزن ۴۰ سانتیمتر و با سوخت برق یا گاز یا هر دو موجود می باشد. جهت استقرار این دستگاه نیاز به یک میز می باشد که در ابعاد و اشکال مختلف تولید می شود دستگاه ذرت مکزیکی جهت بخار پز نمودن ذرت ها ، قارچ و پنیر می باشد که از جنس استیل طراحی گردیده است و دارای مشعل گاز در قسمت پایین دستگاه ذرت مکزیکی است که قابل تنظیم در مقدار مشعل می باشد . بدنه ی تمام استیل دستگاه ذرت مکزیکی موجب می گردد شست و شوی دستگاه آسان تر شده و در برخورد مستقیم آب دستگاه دچار زنگ زدگی نگردد و ظاهر دستگاه ذرت مکزیکی بسیار شکیل و زیبا می باشد . طرز تهیه ذرت مکزیکی [align=justify]خوب از اونجا که قبلا ذرت مکزیکی داشتم گفتم طرز پختشو بگم تا شما هم لذت ببرید مطمئن باشین اگه همینجوری که میگم درست کنین حتی انگشتاتونم میخورین این اموزش یه فرقی داره با اموزش هایی که تو سایت ها میبینین این روش رو یک سال عملی کردیم و خیلی مشتری داشتیم جوری که صف میکشیدن مواد لازم : ۱۱- ذرت نیم پخت فریز شده (که میتونین از فروشگاه ها تهیه کنین) به مقدار لازم (توجه کنین که از ذرت خشک و کمپوت استفاده نکنین)[/align] ۲-پنیر پیتزا رنده شده ۳- فلفل سیاه (اگه تند دوست دارین فلفل قرمز هم تهیه کنین) ۴-نمک – شوید خشک شده – آویشن -پودر سیر (خیلی تاثیر داره) ۵- کره گیاهی (کره گیاهی خیلی تاثیر داره) ۶-آبلیمو ۷-سس تند مایونز (دقت کنین که باید تند باشه !) ۸- قارچ سفید (قارچ رو خورد کنید.پر پر کنین بهتره) میریم سراغ تهیه : ذرت و قارچ رو بخار پز میکنیم هرچی بیشتر پخته شه بهتره ذرت رو وقتی میخوریم باید کاملا نرم شده باشه ! بر خلاف جاهایی که ذرت درست میکنن و یا سفته یا سرده قارچ رو نیم ساعته اخر اضافه کنین به ذرت تا بخار پز بشه ما چون با بخارپز صنعتی کار میکردیم ۴۵ دقیق طول میکشید حالا شما حدودا ۱٫۳۰ تا ۲ ساعت برای مصارف خانگی بزارین بخارپز بشه دقت کنین که سرعت عملتون باید بالا باشه ذرت رو میریزیم تو یه ظرف پنیر پیتزا رو (رنده شده) به مقدار کافی (زیاد بشه خراب میشه) کره رو هم اضافه میکنیم و زیره ذرت قرارشون میدیم تا داغ بودن ذرت آبشون کنه نمک , شوید , اویشن , پودر سیر و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم (نوک قاشق کوچک) دقت کنین که کم نمک بشه بهتره از اینکه شور بشه همه چیو کم بزنین . مزه کنین اگه کم بود اضافه کنین سس رو هم به اندازه کافی اضافه کنین آبلیمو رو هم خیلی کم اضافه کنین حالا هم بزنید کاملا تا با هم قاطی بشه ذرت مکزیکی شما امادس و میتونین نوشه جان کنین ! http://kasrakitchen.com
×
×
  • اضافه کردن...