kasrakitchen 0 ارسال شده در 9 اردیبهشت 1397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت 1397 سینک های تک لگن و دو لگن و سه لگن کسری کیچن در آشپزخانه های صنعتی هتل ها و رستوران ها و فست فود ها کاربرد دارد.سینک یکی از ملزومات هر آشپزخانه ایی است. در آشپزخانه های صنعتی با توجه به حجم کار و صنعتی بو دن آن سینک ظرفشویی با انواع خانگی آن در ضخامت ورق استیل و سایز و حجم آن متفاوت است.این سینک به صورت تمام استیل تولید و طراحی می شود.سینک را می توان به صورت کابینتی ساخت با اندکی تفاوت در قیمت برای مشتریان عزیز.همچنین طول و عرض و ارتفاع سینک بنا به خواسته مشتری می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .