رفتن به مطلب
×
×
  • اضافه کردن...

راهبند


FNS4565

ارسال های توصیه شده

600x600http://www.dcakala.com/1552-thickbox_default/-faraz.jpg[/img]

تعریف و عملکرد

تردد خوردروها در مکان هایی ویژه مانند پارکینگ های عمومی و سازمانی یکی از موارد امنیتی و حفاظتی به حساب می آید. ابتدایی ترین

انواع راهبند می تواند یک میله و حتی یک زنجیر باشد که توسط نگهبان پارکینگ کنترل می شود. بر اساس همین ایده راهبند های جدید که به موتور و گیربکس مجهز بودند وارد بازار شدند. این راهبندها نیز توسط نگهبان و به صورت کار با کلید یا ریموت کنترل می شوند. بسته به عرض ورودی پارکینگ یا محوطه ای که قرار است به راهبند تجهیز شود می توان از نوع تک میله ای یا دو میله ای آن استفاده نمود. در انواعی که راهبند از دو بازوی متحرک تشکیل می شود طبیعتا شما به دو موتور و گیربکس نیاز خواهید داشت. 

حرکت

راهبند ها به دو طریق الکترومکانیکی و الکتروهیدرولیکی انجام می گردد. راهبندهای الکتروهیدرولیکی از سیستم هیدرولیکی وابسته به روغن و هوا بهره می گیرد و سرعت عملکرد بالاتری دارند. راهبندهای الکترومکانیکی در شرایط آب و هوایی مختلف و تحت جریان شدید برق، دچار مشکل نمی شوند و بازوی متحرک آن ها با سرعتی ثابت حرکت می کند.

می توان بر اساس چگونگی عملکرد راهبندها را به دو دسته اهرمی و ستونی تقسیم کرد:

 

راهبندهای اهرمی

این نوع از راهبندها شامل دو قسمت هستند: یک ستون عمودی به طول یک متر که در زمین نصب شده است و یک اهرم به طول 8-2 متر که به صورت افقی روی ستون نصب می گردد. راهبند های اهرمی معمولترین و متداولترین نوع راهبند بوده و قیمت مناسبی دارند. به دلیل اینکه طول اهرم یا بوم این نوع راهبند زیاد است، در برابر بادهای شدید دچار تنش پیچشی (که سخت ترین نوع تنش می باشد) در قسمت پایه می شود، بنابراین نصب این قسمت باید با دقت فراوان انجام گردد.

[align=center]600x600http://www.dcakala.com/302-thickbox_default/-5-beta-barrier.jpg[/img][/align]

 

راهبندهای ستونی

راهبندهای ستونی به نام «بولارد» نیز معروفند. این

راهبندها ستون هایی هستند که روی زمین نصب شده و در مواقع لزوم به پایین رفته و مسیر را باز می کند. راهبندهای بولارد برای مکان هایی که سیستم امنیتی قوی مورد نیاز است استفاده می شود؛ مانند مراکز نظامی، سفارتخانه ها، اداره های پلیس، بانک های مرکزی، مراکز تجاری، اداری و... . این راهبندها قیمت نسبتاً بالایی دارند اما به خاطر امنیت فوق العاده و ظاهر شیک و زیبا بسته به شرایط محیطی و خصوصیات ویژه ساختمان استفاده می شوند. راهبندهای ستونی دوام و ماندگاری زیادی دارند.

برای بهره برداری از راهبندهای ستونی نیاز به زیرسازی به طول حدود 1/5 متر می باشد. مواد سازنده آنها باید مقاومت لازم در برابر نیروی زیاد را داشته باشد؛ مانند بتن، سنگ، استنلس استیل و فولاد. عموماً مدت زمان بالا و پایین رفتن ستون ها 3 تا 5 ثانیه می باشد که در شرایط اضطراری قابلیت کاهش تا 1/5 ثانیه را نیز دارد. می توان ستون ها رهبند بولارد را به طور مجزا و جدا از یکدیگر کنترل کرد.

قیمت راهبند

[align=right]معمولا راهبند بر اساس نوع عملکرد و تعداد کارکرد قیمت گذاری می شود. قیمت راهبند های هیدرولیکی نسبت به راهبندهای الکترومکانیک بیشتر می باشد و تعداد تردد نامحدود نیز می تواند تغییر در قیمت ایجاد نماید.

البته برند و کشور سازنده نیز در قیمت گذاری تاثیر گذار است. به طور  مثال برندهای ایتالیایی راهبند هایی با قیمت بالاتر عرضه می کنند، این در حالی است که در ایران همان راهبند با قیمت چندین برابر کمتر تولید و عرضه می شود.[/align]

 

مبنع: گروه پژوهش و توسعه دی سی ای کالا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.