رفتن به مطلب

بهداشت دهان و دندان راههای جلوگیری از بیماری لثه


poroject

ارسال های توصیه شده

بیماری لثه عارضه‌ای است که در درجه اول به وسیله باکتری‌ها و پلاک‌های انباشته شده بر روی دندان‌ها ایجاد می‌شود. پلاک‌های دندانی به مرور زمان سخت‌تر شده و جرم دندان را تشکیل می‌دهند که به نوبه خود روند تشکیل پلاک‌ها را نیز تسریع می‌کند. این شرایط منجر به ایجاد عفونت در لثه‌ها و قرمز و متورم شدن آنها می‌شود. وقتی که عفونت لثه‌ها تشدید می‌شود، که معمولاً به خاطر عدم درمان بموقع آن می‌باشد، به تدریج باعث لق شدن دندان‌ها و گسترش عفونت به بافت‌های نرم و استخوان‌هایی که از دندان‌ها حمایت می‌کنند، خواهد شد. این بیماری‌ها می‌تواند برای کودکانی که بهداشت دهان و دندان را به طور صحیح رعایت نمی‌کنند اتفاق بیفتد. در صورتی که بیماری لثه درمان نشود نهایتاً می‌تواند منجر به از دست رفتن دندان شود. در این مقاله درمان بیماریهای لثه التهاب و تورم لثه در کودکان را توضیح خواهیم داد.

 

دندانپزشک کودکان - دندانپزشک اطفال - ایمپلنت - طرح لبخند - ارتودنسی - متخصص ارتودنسی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...

دغدغه عفونت ایمپلنت دندان همانند سایر جراحی های دهان در بیماران وجود دارد. این ترس ممکن است باعث شود بسیاری از موارد پس از جراحی جهت کاشت دندان اعم از تورم و ترشح را عفونت تلقی کرد. عواملی که باعث شکست ایمپلنت دندان می شوند، اشاره به عفونت ایمپلنت دندان دارد.

به طور کلی لفظ "عفونت ایمپلنت" معمولا برخاسته از منشا شکست زودهنگام ایمپلنت دندان است. به همین علت اگر در ناحیه ای که قرار است کاشت ایمپلنت آنجا انجام شود، استخوان به میزان کافی در دسترس نباشد، جهت جلوگیری از عفونت ایمپلنت می بایست استخوان لازم بازسازی شود،

به طور مثال پیوند استخوان صورت گیرد تا ایمپلنت به طور کامل داخل استخوان ها محاصره شود و بعد از کاشت ایمپلنت دندان استخوان به طور کامل با ایمپلنت جوش بخورد. اگر عمل جوش خوردن ایمپلنت به طور کامل و صحیح انجام نشود، اماده روکش گذاری نمی شود و امکان لق شدن ایمپلنت زیاد شده و در نهایت مجبور به خارج سازی ایمپلنت می شویم. همچنین در صورتی که ایمپلنت دندان به طور کامل نیز با استخوان بیمار جوش بخورد، مصون از شکست نیست.

روکش های ایمپلنت دندان باید به صورتی ساخته شوند که با نیروهای ناشی از تحرک فک هماهنگی ایجاد کرده، به صورتی که ایمپلنت دندان توانایی تحمل این نیروها را داشته باشد. زیرا ممکن است در اثر فشارهای ناشی از خوردن، پایه ایمپلنت دندان و همچنین استخوان های اطراف آن در برابر نیروهای وارده از جانب روکش ایمپلنت دوام نیاورند و در اثر این اتفاق استخوان اطراف ایمپلنت دندان دچار تحلیل شود و در نهایت منجر به لق شدن ایمپلنت گردد.

در صورت احساس لق شدگی ایمپلنت دندان خود، حتما پزشک خود را مطلع سازید.

به طور کلی این موارد ممکن است از جانب بیمار عفونت ایمپلنت تلقی شود، در صورتی که اینطور نیست و موارد واقعی عفونت ایمپلنت دندانی ناچیز بوده و تهدید یا نگرانی محسوب نمی شود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...