poemses

آیا با ازدواج میتوان اقامت کانادا را گرفت؟

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

آیا با #ازدواج میتوان اقامت #کانادا را گرفت؟

پرسشی که بسیاری از دوستان میپرسند. بلی میشود‌ اما لازم است توجه شما را به چند نکته مهم جلب کنم:

✅ حتما اسپانسر (یعنی کسی که دارای اقامت کاناداست و با شما ازدواج کرده است) باید اقامت فیزیکی در کانادا داشته باشد. به این نکته توجه کنید که این اقامت فیزیکی باید تا انتهای کار ادامه داشته باشد. زیرا اداره مهاجرت ممکن است در هر مرحله ای آپدیت مدارک را از شما بخواهد‌ که در صورت عدم حضور در کانادا قطعا به مشکل اساسی تبدیل خواهد شد. 

✅برای اثبات ازدواج علاوه بر سند ازدواج، مدارک بسیاری را میخواهند. مثل ایمیل های رد و بدل شده، عکسهای مشترک، اجاره خانه مشترک، نامه ها، پیام ها، بیمه عمر (در صورت وجود) و ... که نمیتوان  به شکل صوری آنها را تهیه کرد.

✅برای اسپانسری همسر الزامی به داشتن کار و یا درآمد نیست. 

✅ ازدواج باید واقعا صورت گرفته باشد دریافت اقامت با حالت پارتنر شیپ برای ایرانیها بسیار دشوار است و اغلب مقبول نمی‌افتد.

✅ حدود یک سال (کمتر و یا بیشتر ) زمان میبرد.

✅اقامت شما دائمی بوده و دارای شرط و شروط نیست. 

✅اگر به اداره مهاجرت ثابت شود که کسی صرفا به خاطر اخذ اقامت کانادا با یک کانادایی ازدواج کرده است، حتی اگر تمامی مدارک هم قانونی باشد، آن پرونده رجکت خواهد شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری