mahsa-nita

ظروف یکبار مصرف از تولید به مصرف :دی

پست های پیشنهاد شده

این روزها مدل‌های مختلف ظروف یکبار مصرف کوچک و بزرگ در بازار پیدا می‌شوند که عمدتا در دسته‌بندی‌های زیر قرار می‌گیرند:

ظروف یکبار مصرف پلی استایرن: تقریبا اولین نوع این ظروف، ظروف یکبار مصرف فومی یا پلی استایرن بودند که همین ظروف یکبار مصرف پلاستیکی موجود در بازار هستند. این نوع ظروف به هیچ وجه برای سلامتی خوب نیستند و با سرد و گرم شدن، نوعی مواد سمی را وارد خوراکی داخل ظرف می‌کنند که سرطان‌زاست. 

ظروف یکبار مصرف کاغذی: متاسفانه یکی از اشتباهاتی که انجام می‌شود، اشتباه گرفتن ظروف یکبار مصرف کاغذی با نوع گیاهی است. ظروف یکبار مصرف کاغذی به هیچ وجه سالم نیستند و در قسمت داخلی‌شان نوعی پلیمر دارند که می‌تواند وارد مواد خوراکی داخل ظرف شده و به سلامت افراد آسیب برساند.

ظروف یکبار مصرف الیاف طبیعی: این نوع ظروف تحت عنوان ظروف یکبار مصرف نشاسته ای یا ظروف یکبار مصرف سلولزی نیز ظروف یکبار مصرف کترینگ شناخته می‌شود. این ظروف امن‌ترین و بهترین ظروف یکبار مصرف هستند که از مواد گیاهی تهیه شده‌اند و به سلامت آسیبی نمی‌رسانند. جالب است بدانید این ظروف برای طبیعت و زندگی نسل‌های آینده هم مناسب هستند چون قابلیت تجزیه شدن و برگشتن به چرخه طبیعت را دارند. 

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی: آلومینیوم یکی از عناصر طبیعی موجود در زمین است؛ اما این ماده برای سلامت ما خوب نیست. مصرف مقدار هر چند اندکی از آلومینیوم که می‌تواند از طریق ظروف یکبار مصرف اتفاق بیفتد، باعث مسمومیت و بروز مشکلات بعدی می‌شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.