ثبت شرکت
ثبت شرکت
260 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 157 بازدید
اگر قرار باشد برای فعالیت اقتصادی خود یک شرکت ثبت کنیم، ابتدا باید پاسخی به این سؤال دهیم که چه نوع شرکتی برای ما مناسب تر است؟ چند فاکتور برای انتخاب نوع شرکت مؤثر هستند، برای مثال تعداد اعضا، اهداف اعضا، میزان مسئولیت هر یک از اعضا، موضوع فعالیت شرکت و … از جمله این فاکتورها می باشد. بر اساس آمار اداره ثبت شرکت ها می توان گفت تعداد زیادی از شرکت های فعال در تجارت از نوع شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود هستند. به همین منظور در این مطلب می خواهیم تفاوت شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود را بررسی کنیم. در انتها شما می توانید برای ثبت شرکت خود بهتر تصمیم بگیرید. در مطلب پیش رو ابتدا تعریفی از شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود ارائه می دهیم، سپس …
آخرین پاسخ توسط kiasabt11, -
برای ثبت شرکت از کجا شروع کنیم!؟ ثبت شرکت همانند دیگر کارهای اداری دارای روندی مرحلهای و بر اساس اصول و قواعد خاصی است. با پیشرفت تکنولوژی باعث شده روند ثبت شرکت خیلی سرعت پیدا کند برای مثال در گذشته شما مجبور بودید برای ثبت شرکت به سازمان ثبت شرکتهای استان خود مراجعه کنید ولی هماکنون شرایطی پدید آمده شما میتوانید با ورود به سامانه ثبت شرکتها مراحل ثبت شرکت را انجام دهید هرچند راه حلی ساده تر مقابل پای شماست، آن هم تماس با دفاتر ثبت شرکتها همچون دفتر ثبت شرکت که در کمترین زمان شرکت شما را به ثبت میرسانند. هزینههای مورد نیاز برای ثبت شرکت هزینه های ثبت شرکت با توجه به نوع شرکتی که ثبت می کنید تعیین می شود. این نکته را نیز یادآور می¬شویم که اگر شما خودت…
آخرین پاسخ توسط avesta, -
- 0 پاسخ
- 283 بازدید
1- در انتخاب علامت تجاری و برند دقت به خرج دهید. 2- پیش از ثبت از برندتان استعلام بگیرید . 3- ثبت برند الزامی نیست . 4- ثبت برند مستلزم تسلیم اظهارنامه به مرجع ثبت است. 5- در صورتی که برندتان به لاتین باشد، باید کارت بازرگانی داشته باشید. 6- برندتان را هر ده سال یک بار تمدید کنید. شش نکته کلیدی در ثبت برند
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 2 پاسخ
- 625 بازدید
ثبت شرکت با مسئولیت محدود (از این سایت گرفتم) ، سادهترین ومتداول ترین نوع شرکت است که بین دو یا چند نفر به منظور انجام کارهای بازرگانی مانند خرید و فروش ، فعالیتهای خدماتی، ساختمانی و… در ابعاد کوچک تشکیل میشود. این نوع از شرکت به این جهت با مسئولیت محدود (Limited liability company)(کوتهسازی: Co .Ltd) نامیده میشود که برخلاف شرکتهای تضامنی، مسئولیت هر یک از شرکاء در مورد قروض (بدهیها) و تعهدات شرکت، محدود به آورده نقدی آنها در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف نمایند. به عبارت دیگر در صورتی که شرکت ورشکسته شود و نتواند جوابگوی طلبکاران و اشخاص ثالث باشد تنها سرمایهی شرکاء از بین میرود و طلبکاران نمیتوانند باقیمانده…
آخرین پاسخ توسط comreg, -
- 0 پاسخ
- 419 بازدید
برای اینکه بتوانید برند شیرینی ثبت کنید باید در وهله اول مدارک خود را آماده کنید. برای اشخاص حقیقی تهیه کپی شناسنامه و کپی کارت ملی واجب است. برای اشخاص حقوقی، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء مورد نیاز است. اگر شما وکیل گرفته اید و کارهایتان را وکیل شما پیگیری می کند باید تمام مدارک هویتی او نیز ضمیمه پرونده درخواست ثبت برند شیرینی شود. از علامت مورد نظر خودتان ده نمونه گرافیکی در ابعاد 10 در 10 سانتی متر تهیه کنید. اگر علامت شما 3 بعدی است، به صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دو بعدی آن را ارائه دهید به طوری که از 6 زاویه متفاوت تهیه شده باشد. شما باید برای مرجع قانونی ثبت برند، مدارکی را ارائه کنید که نشان دهد در رشته مربوط، فعالیت می کنید. اگر متقاضی ثبت بخواهد ب…
آخرین پاسخ توسط kiasabt, -
- 1 پاسخ
- 478 بازدید
امروزه حوزه طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی منازل شرکت ها و غیره بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته نسبت به گذشته و با این وجود بازار کار بهتری هم برای طراحان داخلی ایجاد شده البته باید گفت در این حوزه کسانی که مهارت و تخصص و تجربه خوبی دارند می توانند در این بازار موفقیت بیشتری کسب کنند و درامد خوبی داشته باشند خب برای فعالیت در این زمینه باید اقدام به ثبت شرکت طراحی داخلی کرد که مانند شرکت های دیگر می توان در دو قالب ثبت کرد یکی قالب با مسئولیت محدود و دیگری قالب سهامی خاص شرایط مورد نیاز حداقل 3 نفر عضو+2 نفربازرس (بازرسین نباید ازاعضاء باشند.) حداقل میزان سرمایه لازم صد هزارتومان پرداخت نقدی حداقل 35% سرمایه مدارک مورد نیاز تصویر شناسنامه و کار…
آخرین پاسخ توسط kisa, -
- 1 پاسخ
- 562 بازدید
سهام جمع سهم است و شرکت زمانی تحقق پیدا می کند که دارای سرمایه ای باشد و سرمایه هر شرکت سهامی به قطعاتی تقسیم می گردد که هر یک را یک سهم می نامند و همانطوریکه ماده 24 قانون تجارت می گوید ” سهم قسمتی است از سرمایه شرکت سهامی که مشخصه میزان مشارکت و تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت سهامی می باشد …” و در سایر شرکت ها سهام هر شریک را سهم الشرکه هم می گویند ولی در شرکت سهامی فقط به لفظ سهم بسنده می کنند. سهام شرکت ممکن است به صورت زیر باشد : 1- سهم بی نام 2- سهم بانام 3- سهم ممتاز تبدیل سهام بی نام به بانام تبدیل سهام ممکن است به موجب تجویز یکی از دو مرجع ذیل رخ دهد : 1- مقررات اساسنامه 2- بنا بر تصمیم مجمع عمومی فوق العاده رخ دهد. نکات مهم در تبدیل سهام بی …
آخرین پاسخ توسط kara sabt, -
- 0 پاسخ
- 395 بازدید
امروزه به دلیل گسترده شدن تجارت و تجار در سراسر جهان و تولیدات مشابه که بوجود می آید، باید موردی باشد که این محصولات را زا هم تفکیک و تولید کنندگان ان از هم تشخیص داده شوند. به همین دلیل چیزی به نام برند یا علامت تجاری به وجود آمد که که تمایز را به وجود می آورد. بر اساس تبصره 1 قانون ثبت علایم تجاری و اختراعات مصوب اول تیرماه 1310، ثبت برند و کلیه علائم تجاری در کشورمان اختیاری است بدین معنی که اگر محصولی تولید کنید، قانون شما را الزام به ثبت برند برای آن محصول نمیکند ولی از حمایت های قانون محروم هستید و حمله افراد سود جو برای سوء استفاده از محصولات اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل ثبت برند باعث می شود که اولا محصولات تحت حمایت قانون قرار گیرد و از طرفی مردم هم به همین خاط…
آخرین پاسخ توسط kare, -
- 0 پاسخ
- 443 بازدید
این سوالات، سوالات متداولی است که معمولا افراد قبل از ثبت به ذهنشان خطور میکند. با هم موارد را بررسی می کنیم: - تاثیر سن در ثبت شرکت شرط اولیه برای تجارت و کسب و کار، داشتن اهلیت است. شرکای شرکت باید اهلیت انجام دادن معامله را داشته باشند. طبق ماده 211 قانون مدنی، اهلیت یعنی شریک، بالغ و عاقل و رشید باشد. کسی که هیجده سال تمام دارد، عاقل و رشید محسوب می شود. مگر اینکه جنون یا عدم رشد او ثابت شده باشد. باید متذکر شد که سهامداران می توانند زیر 18 سال باشند اما نمی توانند عضو هیات مدیره باشند. - تاثیر نسبت فامیلی در ثبت شرکت می توان از اعضای یک خانواده برای اعضاء شرکت استفاده نمود. اما در این مورد استثنائی نیز وجود دارد. همان طور که می دانیم، در شرکت سهامی خاص،…
آخرین پاسخ توسط kare, -
- 1 پاسخ
- 614 بازدید
برند امروزه برای یک کالا یا خدمات بسیار مهم و واجب می باشد می توان گفت شناسه محصولات ما می شود همچنین برای توسععه بیشتر کسب و کار بسیار پیشنهاد می شود که برند تان را ثبت کنید اصولا کسی که می خواهد ثبت علامت تجاری خود را در ایران ثبت کند کسری سوالات در این زمینه برایش به وجود می اید مثل 1- ثبت علامت تجاری چه فوایدی دارد ؟ 2- کدام علائم قابلیت ثبت دارند ؟ 3- آیا فرد تنها مجاز به ثبت یک برند است ؟ 4- آیا برند شامل مالیاتی می شود ؟ و خیلی موارد دیگر و که برایشان جواب هایی وجود دارد انتخاب برند و ثبت آن برای جلوگیری از کپی برداری سایرین و سوء استفاده افراد می باشد. در صورت ثبت علامت تجاری در صنف خود می توانید انحصار را در اختیار خود گرفته و اجازه استفاده و…
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 0 پاسخ
- 415 بازدید
قبل از هر چیزی می خواهم یک سایت حقوقی خوب و مفید به اسم فکر برتر را به شما خوانندگان عزیز این پست معرفی کنم. البته من به تازگی با این سایت آشنا شدم و لازم است که بگویم مطالب این پست نیز به طور خلاصه از یکی از مقالات مهم این سایت بر گرفته شده...در ادامه با ما همراه باشید. در سهام بانام ، اسم شناسنامه ای فرد بر روی ورقه سهم یا در دفتر ثبت سهام شرکت قید می شود. همان طور که اشاره شد، طبق ماده ی 40 لایحه قانون تجارت، نقل و انتقال این گونه سهام باید در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد. قانون گذار امضای انتقال دهنده یا وکیل یا قائم مقام قانونی او را در دفتر ثبت شرکت ها کافی می داند و نیازی به امضای انتقال گیرنده وجود ندارد مگر آن که تمامی مبلغ اسمی سهم پرداخت نشده باشد که در…
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 1 پاسخ
- 513 بازدید
برند چیست ؟ برند یا نام یا نماد مشخص کننده خدمات یا فروشنده محصولی خاص است که بدین وسیله از محصولات و خدمات مشابه مشخص می شود. در واقع نام قانونی برند علامت و نشان تجاری است. انواع برند : برند جمعی - برند های تضمینی - برند مشهور علائم تجاری غیرقابل ثبت : 1 - علائم منافی نظم یا عفت عمومی 2 - علائم دولتی، مملکتی و رسمی ؛ مثل آرم جمهوری اسلامی ایران ، آرم هلال احمر و … 3 - علائمی که عنوان یا اسم عمومی و مورد استفاده همگانی باشند 4 - عبارات یا کلماتی که به نوعی انتساب به سازمان ها یا مقامات رسمی ایران را تداعی نمایند 5 - علائمی که قبلاَ به ثبت رسیده اند ثبت شرکت نیک
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 0 پاسخ
- 380 بازدید
تفاوت اول نشان می دهد که در ایران ، ثبت شرکت ها و ثبت نام آن ها بر عهده ی اداره ی ثبت شرکت ها است و ثبت علائم تجاری و اختراعات بر عهده ی اداره ی مالکیت های صنعتی می باشد. تفاوت های بعدی را در تعریف نشان می دهیم. البته شما دوستان عزیز می توانید کامل شده همین پست را در سایت فکر برتر بخوانید. مراحل ثبت شرکت به این صورت است که؛ در مرحله ی اول شناخت کامل شرکا از مهم ترین اقدامات تشکیل شرکت محسوب می شود. رجوع به بانک و تقاضای افتتاح حساب غیر قابل برداشت برای ثبت شرکت کار بعدی است که برای آن باید کپی کارت ملی و شناسنامه همراه داشته باشید و شماره حساب را یادداشت کنید. حال برای روشن تر شدن موضوع مدارک لازم برای ثبت برند را شرح می دهیم: در مرحله اول اطلاعات را باید وارد کنید و فرم …
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 0 پاسخ
- 355 بازدید
برای هر یک از شما دوستان عزیز ممکن است سوال و یا سوالاتی پیش بیاید که در رابطه با ثبت شرکت باشد. در این پست می خواهیم مهم ترین سوالاتی که ممکن است ذهن هر مخاطب را به خود جلب کند را بیان کنیم. با ما در فکر برتر همراه شوید تا پاسخ تمام سوالات ثبتی خود را بیابید. شرکت های تعاونی چه زمانی تشکیل می شوند ؟ در کدام شرکت ها اندوخته قانونی اجباری است و مبنای در نظر گرفتن آن چیست ؟ در کدام شرکت ها سرمایه به قطعات مساوی به نام سهم تقسیم می گردد ؟ قانون حاکم بر شرکت های دولتی چیست ؟ کنسرسیوم چیست ؟ زمان اتمام شخصیت حقوقی شرکت چه هنگام است ؟ آیا شرکت های تجاری از جانب شرکاء قابل فسخ اند یا خیر ؟ سهام ممتاز چیست ؟
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 1 پاسخ
- 563 بازدید
آیا امکان ثبت برند در سایر کشور ها می باشد؟ بسیاری از صاحبین کسب و کار و تجارت که بخصوص به موضوعات فراملی و بین المللی مشغول هستند و یا می خواهند وارد شوند همیشه نگران موضوع ثبت برند خود در سایر کشور ها هستند. همانگونه که در ایران می توانید برند خود را به ثبت برسانید در سایر کشور های دیگر هم شما می توانید به منظور محافظت و ارزش گذاری برند ها و علامت های تجاری خود آنها را به ثبت برسانید. ثبت برند یا علامت تجاری در کشور های دیگر باید متناسب با قوانین و مقررات آن کشور انجام شود. هر کشوری سازمان و یا نهادی را برای ثبت برند و علائم تجاری در نظر گرفته که در ازاء پرداخت هزینه ای برند متقاضیان را به ثبت می رساند. این کشور ها قوانین خاص خود را دارند و به همین دلیل هیچ تضمی…
آخرین پاسخ توسط comreg, -
- 0 پاسخ
- 413 بازدید
اولین و اساسی ترین موضوعی که مطرح می شود انتخاب نام شرکت است. شما در گام اول نیاز دارید که بدانید چگونه باید اسم انتخاب کنید. چه اسمی مناسب است و چه اسمی نا مناسب. نام متمایز می تواند برای شما شهرت و محبوبیت ایجاد کند. نام های شرکت های متقاضی ثبت شرکت همگی 3 سیلاب و یا بیشتر می باشند. نامی که شما انتخاب می کنید باید معنا دار باشد. از اسامی بیگانه استفاده نکنید. اسم مورد نظر شما نباید خلاف عرف و شئونات اسلامی باشد. اسم شرکت شما نباید مشابه اسامی باشد که به ثبت رسیده اند (نکات گفته شده برگرفته از سایت تخصصی کیا ثبت است.) دومین موضوعی که باید در موردش مشاوره بگیرید قالب مناسب شرکت است. شما می توانید در 7 نوع حقوقی شرکت خودتان را ثبت کنید. 1- شرکت های سهامی 2- شرکت م…
آخرین پاسخ توسط kiasabt, -
- 0 پاسخ
- 454 بازدید
اظهارنامه مالیاتی چیست؟ کارنامه مالی یک سال کاری اشخاص حقیقی یا حقوقی که جهت محاسبه مالیات به اداره امور مالیاتی تسلیم می شود را اظهارنامه مالیاتی گویند.شرکت ها پس از شروع فعالیت می بایست در 4 ماه اول هر سال اظهارنامه مالیاتی ارائه بدهند.برای مثال کارکرد سال 91 خود را در دفاتر و صورت های مالی باید از ابتدای فروردین 92 تا انتهای تیرماه 92 به دارایی دهند.پیشنهاد ما به شما این است که حتماَ این کار انجام شود و در صورتیکه کارکردی هم نداشتید دفاتر سفید و اظهارنامه سفید ارسال نمایید.این کار بسیار ساده بوده و از طریق پست هم انجام می شود.اما چنانچه، سازمانی با داشتن فعالیت،اظهارنامه و دفاتر خود را به صورت صوری و برای نشان دادن عدم فعالیت خود سفید تحویل دهد به دلیل تخلف شامل علی …
آخرین پاسخ توسط comreg, -
- 0 پاسخ
- 423 بازدید
چنانچه علاقه مند به تاسیس شرکت پرورش گل و گیاه هستید ، می توانید این شرکت را در قالب های سهامی خاص و یا بامسئولیت محدود به ثبت برسانید. ما در این مقاله به بررسی نحوه تشکیل این شرکت ها پرداخته ایم . تشکیل شرکت بامسئولیت محدود شرکت بامسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است. ویژگی های تشکیل شرکت با مسئولیت محدود : – حداقل، تعداد شرکا 2 نفر می باشد. – حداقل تعداد مدیران، یک نفر می باشد. – در شرکت بامسئولیت محدود هیچ گونه حداقل سرمایه پیش بینی نشده است. – در اسم شرکت باید عبارت بامسئ…
آخرین پاسخ توسط nikregister, -
- 0 پاسخ
- 388 بازدید
• ورشکستگی : ورشکستگی،عبارت است ازتوقف تاجرازپرداخت بدهیهای خود،به نحوی که بدهی او ازدارایی هایش بیشترباشد.دربعضی ازاوقات ورشکستگی ممکن است ناشی ازتقلب و تقصیر تاجر باشد که درقدیم علاوه برضبط اموال تاجر،مورد آزار و شکنجه وحتی مرگ قرارمیگرفت و میان شخص تاجر وغیرتاجرتفاوتی قائل نبودند. امروزه بین اشخاص تاجروغیر تاجرو نیز درصورت ناتوانی ازپرداخت بدهی تفاوت وجود داشته وهریک مشمول مقررات جداگانه ای هستند. • انواع ورشکستگی : ورشکستگی سه نوع است : عادی، به تقصیر و به تقلب. الفـ. ورشکستگی عادی: دراثرعوامل غیرقابل پیش بینی مانند تحولات اقتصادی توسط یک تاجر محتاط پیش می آید. این نوع ورشکستگی جرم نیست و درصورت عدم توافق بین تاجر و طلبکاران، اموال تاجر بین طلبکاران تقس…
آخرین پاسخ توسط register1, -
- 0 پاسخ
- 461 بازدید
از نظر قانون ثبت اختراعات،طرح های صنعتی و علائم تجاری"هر گونه ترکیب خطوط یا رنگ ها و هرگونه شکل سه بعدی با خطوط،رنگ ها و یا بدون آن،به گونه ای که ترکیب یا شکل یک فرآورده صنعتی یا محصولی از صنایع دستی را تغییر دهد،طرح صنعتی است.در یک طرح صنعتی تنها دسترسی به یک نتیجه فنی بدون تغییر ظاهری مشمول حمایت از این قانون نمی باشد" . مدت اعتبار طرح صنعتی پنج سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن خواهد بود.این مدت را می توان برای دو دوره پنج ساله متوالی دیگر پس از پرداخت هزینه های مربوط تمدید نمود.پس از انقضاء هر دوره که از پایان دوره شروع می شود یک مهلت شش ماهه برای پرداخت هزینه تمدید گردیده و همچنین جریمه تاخیر در نظر گرفته خواهد شد. در ادامه،ضمن توضیح راجع به ویژگی های لازم جهت …
آخرین پاسخ توسط comreg, -
تشریفات تبدیل سهام
توسط nire- 0 پاسخ
- 410 بازدید
ماده ( 24 ) لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت ، سهم را چنین تعریف کرده است : ” سهم قسمتی از سرمایه شرکت سهامی است که مشخص کننده میزان مشارکن و تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت سهامی می باشد “. یعنی هر سهم قسمتی از کل سرمایه شرکت است و صاحب سهم از منافع آن استفاده می کند. انواع سهام در شرکت های سهامی عام و خاص ، شامل موارد ذیل می باشد : 1- سهام بانام یا بی نام 2- سهام ممتاز 3- سهام نقدی و غیرنقدی 4- سهام موسس تشریفات تبدیل سهام به موجب ماده ( 47 ل. ا. ق. ت ) برای تبدیل سهام بانام به سهام بی نام ، مراتب فقط یک نوبت در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد؛ منتشر و مهلتی که نباید کمتر از دو ماه باشد به صاحبان سهام داده می شود تا برای…
آخرین پاسخ توسط nire, -
- 0 پاسخ
- 496 بازدید
درابتدا جهت آشنایی بیشتر به تشریح انواع شرکت های تجارتی می پردازیم سپس موضوع اصلی نوشتار را مورد بررسی قرار می دهیم. • طبق ماده 20 قانون تجارت شرکت های تجاری به هفت نوع، تقسیم می شود : 1. شرکت سهامی 2. شرکت با مسئولیت محدود 3. شرکت تضامنی 4. شرکت مختلط غیر سهامی 5. شرکت مختلط سهامی 6. شرکت نسبی 7. شرکت تعاونی تولید ومصرف • شرکت سهامی : مطابق ماده 2 قانون تجارت، شرکت سهامی شرکت بازرگانی محسوب می شود حتی اگر موضوع عملیات آن بازرگانی نباشد. و طبق ماده 3 قانون تجارت، در شرکت سهامی تعداد شرکاء نباید از 3 نفر کمترباشد. و براساس ماده 1 قانون تجارت ، سرمایه شرکت های سهامی به سهام تقسیم شده ومسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی آنهاست. • انواع شرکت های …
آخرین پاسخ توسط nire, -
- 0 پاسخ
- 442 بازدید
در کنار شرکت ها که به کار تجارت اشتغال دارند قانون گذار نهاد حقوقی خاصی را که دارای شخصیت حقوقی می باشد، جهت انجام اموری که جنبه غیرتجاری دارد از قبیل کارهای علمی یا ادبی یا امور خیریه پیش بینی نموده است که به آن موسسه گفته می شود. همان طور که از ادامه نام موسسه ، یعنی موسسه غیر تجاری پیداست ، موسسات هیچ گونه سود تجاری ندارند و صرفاَ برای ارائه خدمات تاسیس می شوند . بنابراین در تشخیص موسسات تجاری و غیر تجاری آنچه که حائز اهمیت است ( موضوع فعالیت ) موسسات می باشد که این موضوع فعالیت باید امور غیر تجاری از قبیل امور علمی ، ادبی ، و ... باشد . موسسات غیرتجاری به دو قسمت تقسیم می شوند: الف: موسساتی که مقصود از تشکیل آن ها جلب منافع و تقسیم آن بین اعضای خود نباشد،این…
آخرین پاسخ توسط comreg, -
انواع ورشکستگی
توسط comreg- 0 پاسخ
- 448 بازدید
ماده 412 ( ق. ت ) مقرر می دارد : " ورشکستگی تاجر یا شرکت تجاری در نتیجه توقف از تادیه وجوهی که بر عهده اوست حاصل می شود..." . ماده 413 همان قانون اضافه می نماید : " تاجر باید در ظرف 3 روز از تاریخ وقفه که در تادیه قروض یا سایر تعهدات نقدی او حاصل شده است ، توقف خود را به دفتر محکمه بدایت محل اقامت خود اظهار نموده ، صورت دارایی و کلیه دفاتر تجاری خود را به دفتر محکمه مزبور تسلیم نماید ". به این ترتیب ، عناصر تشکیل دهنده ورشکستگی با در نظر گرفتن قوانین جدید بدین شرح است : 1- تاجر ، شرکت تجاری یا شخص حقوقی حقوق خصوصی حتی غیر تاجر از پرداخت دیون خود متوقف باشد. 2- موضوع فعالیت آنان تجاری یا اقتصادی و سودآور باشد. 3- وضع مالی اشخاص فوق ناامید کننده بوده و واقعاَ …
آخرین پاسخ توسط comreg, -
- 0 پاسخ
- 380 بازدید
• شرکت سهامی خاص : شرکت های که تمام سرمایه آنها در موقع تاسیس منحصرا توسط موسسین تامین گردیده است. وطبق ماده 5 قانون تجارت سرمایه شرکت های سهامی خاص از مبلغ 1000.000 ریال نباید کمتر باشد. درشرکت های سهامی خاص عبارت " شرکت سهامی خاص " باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت در کلیه اوراق واطلاعیه ها وآگهی های شرکت به طور روشن وخوانا قید شود. • شرایط تاسیس شرکت سهامی خاص : 1. اظهارنامه مشعر بر تعهد کلیه سهام وگواهینامه بانکی حاکی از پرداخت قسمت نقدی که نباید کمتر از 35% کل سهام باشد.اظهارنامه مذکور باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد؛ هرگاه تمام یا قسمتی از سرمایه به صورت غیر نقد باشد باید تمام آن پرداخت شود و صورت تقویم آن به تفکیک در اظهارن…
آخرین پاسخ توسط nire,