رفتن به مطلب

ثبت شرکت


avesta

ارسال های توصیه شده

 برای ثبت شرکت از کجا شروع کنیم!؟

ثبت شرکت همانند دیگر کارهای اداری دارای روندی مرحله‌ای و بر اساس اصول و قواعد خاصی است. با پیشرفت تکنولوژی باعث شده روند ثبت شرکت خیلی سرعت پیدا کند برای مثال در گذشته شما مجبور بودید برای ثبت شرکت به سازمان ثبت شرکت‌های استان خود مراجعه کنید ولی هم‌اکنون شرایطی پدید آمده شما می‌توانید با ورود به سامانه ثبت شرکت‌ها مراحل ثبت شرکت را انجام دهید هرچند راه حلی ساده تر مقابل پای شماست، آن هم تماس با دفاتر ثبت شرکت‌ها همچون دفتر ثبت شرکت که در کمترین زمان شرکت شما را به ثبت می‌رسانند.

هزینه‌های مورد نیاز برای ثبت شرکت

هزینه های ثبت شرکت با توجه به نوع شرکتی که ثبت می کنید تعیین می شود. این نکته را نیز یادآور می¬شویم که اگر شما خودتان قصد پیگیری امور اداری، تهیه فرم ها، مراجعه به سازمانهای مورد نظر و ... را داشته باشید هزینه ثبت شرکت شما نسبت به زمانی که کلیه این امور را به وکیل خود سپرده یا از کمک موسسات مشاور بهره¬مند شوید متفاوت است. 

برای مثال هزینه هایی که برای ثبت شرکت مسئولیت محدود باید پرداخت شود شامل این موارد است:

1-هزینه درخواست ثبت که باید به اداره ثبت شرکت ها بپردازید.

2-هزینه تعیین نام در سامانه

3-هزینه تهیه پاکت و پست مدارک

4-هزینه حق¬الثبت در اداره ثبت شرکت ها 

5-سایر هزینه ها پس از ثبت شرکت مثل هزینه پلمپ دفاتر و ...

توصیه ما به شما عزیزان بهره گیری از خدمات ویژه موسسه ما برای انجام کلیه مراحل ثبت شرکت شما با کمترین هزینه است.

 

ثبت شرکت

 

چرا برند خود را ثبت کنیم؟ مراحل ثبت برند چیست؟

ثبت برند یکی از کارهایی است که انجام آن می‌تواند مزایای فراوانی را برای مجموعه‌های تجاری و شرکت‌ها به همراه داشته باشد. ثبت برند در واقع همان ثبت علامت تجاری است که می‌تواند شامل اسامی، نمادها و سمبل‌های مشخصی باشد.

 

ثبت برند چه اهمیتی دارد؟

علائم تجاری‌ معمولا حاوی مفاهیم و شعارهای تجاری هستند که در واقع نمایان گر نوع فعالیت و هدف شرکت‌ها و مجموعه‌های تجاری هستند. ویژگی مهم ثبت برند این است که شما می‌توانید تمامی تبلیغات و برنامه‌های بازاریابی خود را بر اساس آن پیش برده و از آن پس مشتریان و مخاطبان شما با دیدن آن برند شما را به خاطر خواهند آورد. به طور کلی استفاده از برند می تواند کمک شایانی به ثبت اطلاعات شما در حافظه مخاطبان داشته باشد. ثبت برند می‌تواند توسط افراد حقیقی و حقوقی انجام شود و برای هر کدام لازم است مدارک مورد نظر تهیه شده و در اختیار کارشناسان مربوطه قرار گیرد.

 

چه مدارکی برای ثبت برند نیاز است؟

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند به دو بخش افراد حقوقی و افراد حقیقی تقسیم می‌شود، افراد حقیقی علاوه بر مدارک شناسایی برای انجام ثبت برند باید کپی مجوز فعالیت نظیر جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، مجوز کسب یا کارت بازرگانی را ارائه نمایند. در خصوص اشخاص حقوقی علاوه بر موارد فوق کپی روزنامه رسمی تاسیس و تغییرات شرکت نیز مورد نیاز است. برای این دسته از متقاضیان ارائه کارت بازرگانی برای علائم تجاری حاوی حروف لاتین امری ضروری تلقی می‌گردد اما اگر برند شما تنها دارای حروف باشد نیازی به این مورد نخواهید داشت.

در صورتی که قصد ثبت برند را دارید باید مدارک و مستندات مربوطه را به اداری ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی برده و پس از انجام مراحل قانونی آن را ثبت نمایید. کارشناسان حاضر در این بخش با بررسی اسناد و مدارک ارائه شده و همچنین بررسی این که علامت تجاری مورد نظر پیش‌تر ثبت نشده باشند اقدام به ثبت آن می‌نمایند. نکته مهمی در ثبت برند باید مورد توجه قرار گیرد این است که استفاده از عناوین و یا علامت‌هایی که با شئونات جامعه مغایرت داشته باشد امکان پذیر نبوده و باید مواردی را انتخاب کنید که امکان ثبت آن‌ها وجود داشته باشد.

 

ثبت برند

شرکت سهامی چیست

در ماده 20 قانون تجارت به شرکت‌هایی اشاره شده است که یکی از آن‌ها شرکت سهامی می‌باشد. شرکت سهامی به شرکتی گفته می‌شود که سرمایه آن‌ها به سهام تقسیم می‌شود. در این شرکت مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن‌ها است.

به موجب ماده 2 لایحه فوق، شرکت سهامی، شرکت بازرگانی محسوب می‌شود. در نتیجه شرکت سهامی به محض ثبت و تشکیل آن در زمره شرکت‌های تجاری قرار می‌گیرد. هرچند که این شرکت‌ها برای انجام امور و فعالیت‌های غیر تجاری مانند خرید و فروش آپارتمان، تاسیس شده باشد.

با توجه به اینکه موضوع شرکت‌های تجاری دیگر باید حتما در امور تجاری فعال باشند تا شرکت بازرگانی محسوب شوند، لذا می‌توان گفت لایحه اصلاح قانون تجارت در مورد شرکت‌‌های عام و خاص، قائل به استثنا شده و از این طریق خواسته با وسعت بخشیدن به زمینه‌های فعالیت، موجبات بیشتر تشکیل ‌آن‌ها، مخصوصا تشکیل شرکت‌های سهامی عام را که در آن سرمایه‌های کوچک از راه خرید سهام، امکان مشارکت و جریان پیدا می‌کند، فراهم آورد.

 

انحلال شرکت سهامی

ممکن است یک شرکت سهامی بنا به دلایل مختلفی منحل شود و بر این انحلال آثار و نتایجی به‌ جود آید، به‌طوری که تغییرات در شرکت منحله به‌وجود آورد.

 

موارد انحلال شرکت سهامی

با توجه به مواد 199 و 201 لایحه قانونی مصوب 1347 عمدتا به 3 قسمت قابل تقسیم است :

1-  انحلال قهری

2-  انحلال به تشخیص و تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده

3-  انحلال به حکم دادگاه

 

انحلال قهری

هرگاه شرکت ورشکسته شود و حکم ورشکستگی آن صادر گردد، منحل می‌شود و باید تصفیه گردد و تصفیه آن مطابق مقررات به ورشکستگی است. ورشکستگی تنها موردی است که در آن برای انحلال شرکت، حکم دادگاه ضرورت ندارد. بدیم معنی که حکم ورشکستگی به‌طور تلویحی و ضمنی حکم به انحلال است.

 

انحلال شرکت سهامی به تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده

مجمع عمومی فوق‌العاده هر زمان که بخواهد، می‌تواند به تشخیص خود و به هر علتی حتی بدون نیاز به توجیه، حتی با وجود مخالفت صاحبان سهام موسس یا انتفاعی قبل از موعد مقرر شرکت را منحل کند. عدک تغییر در حقوق نوع مخصوصی از سهام شرکت سهامی، در موردی است که شرکت به حیات عادی و معمولی خود ادامه می‌دهد، نه در موردیکه مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام می‌خواهد به حیات شرکت پایان دهد.

 

انحلال شرکت سهامی به حکم دادگاه

هرگاه موضوع شرکت انجام شده باشد، یا انجام آن غیرممکن باشد، یا مدت شرکت منقضی شده باشد و مجمع عمومی فوق‌العاده قبل از انقضا شرکت را تمدید نکرده باشند و یا هرگاه بر اثر زیان‌های وارده، حداقل نصف سرمایه شرکت از بین برود، و مجمع عمومی نه رای به انحلال بدهد و نه رای به کاهش سرمایه شرکت، هر ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه انحلال شرکت را درخواست نماید.

هرگاه تا یک سال پس از به ثبت رسیدن، شرکت هیچگونه اقدامی جهت موضوع خود انجام نداده باشد، یا فعالیت شرکت بیش از یک سال متوقف شده باشد و یا سمت هر یک از اعضای هیات مدیره یا مدیرعامل بیش از 6 ماه بلاتصدی مانده باشد، دادگاه حداکثر شش ماه جهت رفع موجبات انحلال فرصت می‌دهد در صورتیکه در این مدت موجبات انحلال رفع نشود، دادگاه حکم به انحلال شرکت می‌دهد.

 

انحلال شرکت

 

 

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...