Jump to content

ظروف یکبار مصرف از تولید به مصرف :دی


mahsa-nita

Recommended Posts

این روزها مدل‌های مختلف ظروف یکبار مصرف کوچک و بزرگ در بازار پیدا می‌شوند که عمدتا در دسته‌بندی‌های زیر قرار می‌گیرند:

ظروف یکبار مصرف پلی استایرن: تقریبا اولین نوع این ظروف، ظروف یکبار مصرف فومی یا پلی استایرن بودند که همین ظروف یکبار مصرف پلاستیکی موجود در بازار هستند. این نوع ظروف به هیچ وجه برای سلامتی خوب نیستند و با سرد و گرم شدن، نوعی مواد سمی را وارد خوراکی داخل ظرف می‌کنند که سرطان‌زاست. 

ظروف یکبار مصرف کاغذی: متاسفانه یکی از اشتباهاتی که انجام می‌شود، اشتباه گرفتن ظروف یکبار مصرف کاغذی با نوع گیاهی است. ظروف یکبار مصرف کاغذی به هیچ وجه سالم نیستند و در قسمت داخلی‌شان نوعی پلیمر دارند که می‌تواند وارد مواد خوراکی داخل ظرف شده و به سلامت افراد آسیب برساند.

ظروف یکبار مصرف الیاف طبیعی: این نوع ظروف تحت عنوان ظروف یکبار مصرف نشاسته ای یا ظروف یکبار مصرف سلولزی نیز ظروف یکبار مصرف کترینگ شناخته می‌شود. این ظروف امن‌ترین و بهترین ظروف یکبار مصرف هستند که از مواد گیاهی تهیه شده‌اند و به سلامت آسیبی نمی‌رسانند. جالب است بدانید این ظروف برای طبیعت و زندگی نسل‌های آینده هم مناسب هستند چون قابلیت تجزیه شدن و برگشتن به چرخه طبیعت را دارند. 

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی: آلومینیوم یکی از عناصر طبیعی موجود در زمین است؛ اما این ماده برای سلامت ما خوب نیست. مصرف مقدار هر چند اندکی از آلومینیوم که می‌تواند از طریق ظروف یکبار مصرف اتفاق بیفتد، باعث مسمومیت و بروز مشکلات بعدی می‌شود.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...