Jump to content

طرح توجیهی مرغداری گوشتی


youka

Recommended Posts

طرح توجیهی مرغداری گوشتی براساس ظرفیت درخواستی شما متقاضی عزیز نگارش می شود و کیفیت اجرا نیز بستگی به حجم سرمایه گذاری شما خواهد داشت . هدف از طرح توجیهی مرغداری گوشتی بررسی پارامترهای مرتبط با احداث یک واحد مرغداری گوشتی می باشد . در ادامه به بیان کلیاتی در مورد این طرح می پردازیم.

هر ساله 80-70 میلیون نفر به جمعیت جهان افزوده می شود که تامین نیاز غذایی آنها مستلزم افزایش تولید منابع غذایی می باشد. با وجود پیشرفت های فنی و اقتصادی در دنیای کنونی، فراهم نمودن مواد غذایی مورد نیاز بویژه پروتئین حیوانی برای تغذیه انسان ها، یکی از اساسی ترین مسائل روز است و به همین علت سعی آدمی بر آن است که با توسل به تمام امکانات موجود و با روش های مختلف به نحوی بر این مشکل فائق آید.

پرورش طیور در جهان از قدمت دیرینه ای برخوردار است. تولید محصولات و فرآورده های طیور در بین اقلام خوراکی مربوط به پروتئین حیوانی طی 30سالاخیر رشد بسیار چشمگیری در جهان داشته است. اکنون صنعت طیور به بلوغ خود رسیده و به عنوان یکی از موضوعات پویا در کشاورزی به تکامل رسیده است. معدود کشورهایی هستند که از نظر صنعت طیور موفق نباشند و در بسیاری از نواحی گوشت طیور به عنوان مهمترین منبع پروتئین حیوانی تولید یا مصرف می شود. امروزه از 216میلیون تنمصرف جهانی انواع گوشت، 61 میلیون تن آن به گوشت مرغ اختصاص دارد. هم چنین برای کشورهای در حال توسعه که برای تامین احتیاجات پروتئینی خود تلاش می کنند. تولید تخم مرغ یکی از موثرترین روش های تبدیل خوراک به منبع پروتئینی مطلوب است.توسعه پرورش طیور در سال های اخیر در ایران و تبدیل شدن آن به صنعتی عظیم و فعال از نظر تهیه گوشت سفید و تخم مرغ و در نتیجه رفع نسبی بحران کمبود پروتئین حیوانی، بسیار موثر و مفید بوده و توانسته است از نظر تامین مواد غذایی نقش ارزنده ای داشته باشد.برگرفته از سایت طرح توجیهی

موفقیت تجاری تولید طیور نتیجه همکاری محققان مختلف در زمینه انتخاب ژنتیکی، تغذیه، جایگاه، مدیریت و مراقبت های بهداشتی می باشد. با توجه به حجم وسیع سرمایه گذاری ها و شاغلین زیادی که در این صنعت و صنایع مرتبط با آن فعالیت می کنند تاکنون تحقیقات و پژوهش های گسترده ای در این بخش انجام شده است. محققان در سراسر جهان در تکاپوی یافتن راهکارهایی نوین در جهت افزایش بهره وری و ارزش افزوده در این صنعت می باشند.

در این طرح به مباحث زیر مطرح شده و به بررسی آن پرداخته می شود:

:: تشریح مرغداری گوشتی

:: تشریح محل اجرای طرح

:: ظرفیت سنجی طرح

:: محاسبات مالی طرح و برآورد هزینه های ثابت و درگردش و نهایتا محاسبه شاخص های سودآوری طرح

 بد نیست با کلیاتی از این طرح آشنا شویم :

ابزار مورد نیاز:

آبخوری اولیه (برای جوجه های جوان که تقریبا کله قندی شکل می باشند)

آبخوری ثانوی (برای جوجه های بزرگتر که 4 لیتری می باشد)

دانخوری اولیه (برای جوجه هایی که تازه متولد شده اند و معمولا کم عمق می باشند)

(دانخوری ثانوی (برای جوجه های بزگتر که میزان آن 1 گالن می باشدا

ترازروقپان (برای وزن کردن دانه های غذایی)ا

بخاری‌(برای گرم کردن سالن)

تهویه‌(برای سالم سازی محیط سالن)

تانکر (جهت ذخیره سوخت و آب)

هزینه های متفرقه (شامل دارو، سوخت و برق)

مواد اولیه مورد نیاز :

مواد پروتئینی: کنجاله، سویا و کنجاله تخم پنبه

مواد حیوانی: پودر ماهی و پودر گوشت

غلات: جو، سبوس، گندم، سبوس برنج و ذرت

مواد معدنی: پودر استخوان و نمک

ویتامین ها: یونجه، مکمل ویتامینی

جوجه

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...