Jump to content

10 فایده ی مصرف انبه


youka

Recommended Posts

طعم انبه انقدر خوب است که مردم آن را فراموش نمی کنند که البته آن ها سالم نیز هستند! حال پی ببرید که چگونه " پادشاه میوه ها " می تواند به شما کمک کند.

1-    جلوگیری از سرطان :

تحقیقات نشان داده است که ترکیبات آنتی اکسیدانی در میوه انبه وجود دارد که برای محافظت در برابر سرطان روده بزرگ ، پستان ، خون و پروستات موثر واقع می شود. این ترکیبات عبارتند از کورستین ، ایزوکرریتین ، استراگالین ، فیزتین ، اسید گالیک و متیل گلات ، و همچنین آنزیم های فراوان.

2-    کاهش کلسترول :

سطح بالای فیبر ، پکتین و ویتامین C موجود در این میوه به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند ، به ویژه لیپوپروتئین کم چگالی ( که جزو مواد مضر است ).

3-    پاک کردن پوست :

از این میوه هم به صورت داخلی و هم به صورت خارجی می توان برای پوست استفاده کرد. انبه برای باز کردن منافذ مسدود شده و از بین بردن جوش ها مفید می باشد.

4-    بهبود سلامت چشم :

یک قارچ انبه 25 درصد از مقدار روزانه ی مورد نیاز ویتامین A را تامین می کند که باعث افزایش بینایی و همچنین جلوگیری از شب کوری و خشکی چشم می شود.

5-    کل بدن را آلکالیز می کند :

اسید تارتار ، اسید مالیک و مقدار ناچیز اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخایر قلیایی بدن کمک می کند.

6-    ممکن است به دیابت نیز کمک کند :

برگ انبه به عادی کردن سطح انسولین در خون کمک می کند. درمان مرسوم خانگی خانگی شامل جوشاندن برگ ها در آب ، خیساندن در شب و سپس مصرف عصاره فیلتر شده در صبح است. میوه انبه دارای شاخص گلیسمی نسبتا پایین ( 41-60 ) است بنابراین مقدار متوسط آن سطح قند شما را افزایش نخواهد داد.

7-    بهبود سلامت جنسی :

انبه ها یک منبع عالی از ویتامین E هستند. با وجودی که طی یک مطالعه روی موش ها رابطه ی غلطی بین رضایت طلبی های جنسی و ویتامین E کشف شد ، تحقیقات بیشتری نشان داده اند که مقدار مناسب ( از کل مواد غذایی ) به تعادل کمک می کند.منبع : پزشک متخصص گوارش اطفال

8-    بهبود هضم :

پاپایا ( انبه ی هندی ) تنها میوه ی حاوی آنزیم ها ی تجزیه کننده ی پروتئین نیست. میوه های مختلفی از جمله انبه وجود دارد که دارای کیفیت سلامتی بالایی هستند. فیبر در مانگو (انبه ) همچنین به هضم و تجزیه ی مواد غذایی کمک می کند.

9-    کمک به مبارزه با گرما زدگی :

آب میوه ی انبه ی سبز و مخلوط کردن آن با آب و شیرین کننده به خنک کردن بدن کمک می کند و باعث جلوگیری از آسیب توسط گرما زدگی می شود. از دیدگاه آیورودا ، علت این که مردم زمانی که به دیدن مناطق استوایی می روند خسته و گرمازده می شوند این است که انرژی طولانی مدتی که از خورشید در حال دریافت کردن هستند در حال سوختن در بدن آن ها و به ویژه در عضلات آن ها است. کلیه ها نیز پس از این فرآیند پر از سموم می شوند.

10.     سیستم ایمنی را ارتقا می دهد :

مقادیر بسیار بالایی از ویتامین C و ویتامین A در انبه ، علاوه بر 25 نوع مختلف از کاروتنوئید ها ، سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه می دارد.

میزان تغذیه بر اساس اعداد و ارقام :

یک فنجان ( حاوی 225 گرم ) حاوی موارد زیر است. درصد بر اساس ارزش روزانه به کار رفته است :

-      105کالری

-     76 درصد ویتامین C ( آنتی اکسیدان و تقویت کننده ایمنی )

-     25 درصد ویتامین A ( آنتی اکسیدان و بینایی )

-     11 درصد ویتامین B6 و دیگر ویتامین های B ( تولید هورمون در پیشگیری از بیماری های مغز و قلب )

-     9 درصد فیبر پروبیوتیک سالم

-     9 درصد مس ( مس عامل دیگری برای بسیاری از آنزیم های حیاتی و تولید گلبول های قرمز است )

-     7 درصد پتاسیم ( برای تعادل مصرف بالای سدیم )

-     4 درصد منیزیم

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...