poemses 1 Posted 22 دی 1397 Share Posted 22 دی 1397 بازی قدیمی ریپابلک که میشه گفت دنیای واقعی رو پیاده سازی کرده و می تونی در این بازی کار کنی سرباز باشی یا حتی رییس جمهور از کشوت دفاع کنی و با کلی کاربر ایرانی دوست بشی و کنار همه این کارا با هم میتینگ بزارین و برای کشور مجازیت تصمیم بگیری شاید دلت خواست روزنامه نگار باشی و شاید یک تانک که همه رو به لرزه میندازه پس منتظر چی هستی همین الان به جمع ما بپوند . راستی داشت یادم میرفت این بازی فیلتر شده اما به راحتی با قند شکن می تونی وارد بشی ایران مجازی به تو نیاز داره تا شکوه خودش رو به همه نشون بده این بازی یکی از بهترین بازی های تحت وب بوده و هست اما از کجا باید شروع کنیم ؟ کافیه اینجا کلیک کنی و وارد دنیای ریپابلیک بشی راستی وارد شدی بهم پیغام بده تا راهنماییت کنم چظور بازی کنی اکانت من javadsd تو بازی 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemse 9 Posted 22 دی 1397 Share Posted 22 دی 1397 عالیه خخخ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilyfarahi 4 Posted 18 فروردین 1399 Share Posted 18 فروردین 1399 یکی از باحال ترین بازی آنلاین ایرانی که تا حالا بازی کردم بازی آنلاین ایرانی دوز بود.. خیلی سرگرم کننده و جالبه این بازی... البته بازی آنلاین مونوپولی و کوییز اف کینگز هم جز بهترین بازی های آنلاین ایرانی هستن 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts