رفتن به مطلب

چه کسانی و تحت چه شرایطی از آلمان اخراج میشوند ؟ 


poemses

ارسال های توصیه شده

چه کسانی و تحت چه شرایطی از آلمان اخراج میشوند ؟ 

هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان می‌گوید، پناهجویانی که قوانین آلمان را نقض می‌کنند باید سریعا اخراج شوند. او از دولت آلمان خواست، سریعا پیشنهادهایی برای اصلاح قوانین مربوطه فراهم کند. زهوفر درخواست خود را بعد از حمله چند پناهجو در آمبرگ در ایالت بایرن به عابران پیاده مطرح کرده است.

در ۲۹ دسامبر سال گذشته چهار پناهنده از ایران، سوریه و افغانستان در سنین بین ۱۷ تا ۱۹ عابران پیاده را در شهر آمبرگ اذیت کرده و مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند. ۱۲ نفر زخمی شده‌اند.

آمار مشخصی از این که در آلمان چند پناهجو بعد از ارتکاب جرم اخراج شده‌اند وجود ندارد ولی در مجموع می‌توان گفت که در سال گذشته شمار افراد دیپورت‌ شده کاهش یافته است. در نیمه نخست سال ۲۰۱۸ حدود ۱۲هزار و ۳۰۰ نفر از آلمان بازگشت داده شده‌اند. این شمار در قیاس با مدت‌زمان مشابه در سال ۲۰۱۷ حدود دودرصد کاهش نشان می‌دهد.

قوانین آلمان اخراج پناهجوها را در صورتی که ممکن است در کشورشان با خطر مرگ و شکنجه مواجه شوند یا وقتی که جان و آزادی آن‌ها در کشورشان به دلیل نژاد، مذهب، ملیت و اعتقادات سیاسی یا تعلقاتشان به برخی گروه‌های خاص اجتماعی امکان دارد در خطر بیفتد منع می‌کند. این افراد اخراج نمی‌شوند بلکه تا زمانی که شرایطی که مانع از اخراجشان شده تغییر کند در آلمان "تحمل" می‌شوند.

خارجی‌هایی که در آلمان تقاضای پناهندگی می‌دهند در این کشور در زمان بررسی پرونده‌شان از اقامت موقت برخوردار می‌شوند. اما اگر تقاضای آن‌ها رد شود حق اقامت از آن‌ها سلب شده و ظرف مهلتی معین (حداکثر شش ماه) باید این کشور را ترک کنند. اگر این مهلت به سر برسد آ‌ن‌ها به‌اجبار از آلمان به کشور مبدأ دیپورت خواهند شد.

تکلیف پناهجویان مجرم چیست؟

پناهجویی که حین روند رسیدگی به تقاضای خود به دلیل ارتکاب جرم به دست کم سه سال زندان محکوم شده طبق قوانین، باید از آلمان اخراج شود.

 اما اخراج پناهجویانی که با جرمی خفیف‌تر محکوم شده یا تهدیدی برای نظم و امنیت عمومی به حساب می‌آیند به تصمیم مقام‌های مسئول بستگی خواهد داشت.

این تصمیم به دو عامل بستگی خواهد داشت: جرم تا چه حد سنگین بوده و آن شخص تا چه حد نیاز به حفاظت دارد؟ پناهجویی که در آلمان نظم عمومی را مختل می‌کند و در صورت بازگشت به کشورش با خطر شکنجه و مرگ روبروست اخراج نخواهد شد.

اما در مورد یک خارجی که از خانواده‌ای آلمانی و شغلی ثابت در آلمان برخوردار است احتمال اخراج از این هم کم‌تر خواهد بود، البته به این شرط که مرتکب جرمی سنگین نشده باشد.

طبق قانون، می‌توان یک خارجی که به دست کم دو سال حبس محکوم شده را اخراج کرد. اگر جرم از نوع جرائمی باشد که خارجی‌ها در شب تحویل سال ۲۰۱۶ میلادی در شهر کلن انجام دادند حکم یک سال حبس هم برای اخراج کافی است.

در شب تحویل سال نو در آن سال مردانی که عمدتا عرب یا از کشورهای شمال آفریقا بودند در گروه‌های چندین نفره زنان را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده و به ‌آن‌ها حمله کردند. واقعه آن شب به خشم عمومی در جامعه آلمان و وضع قوانینی انجامید که طبق آن، حمله به افراد، آزار و اذیت جنسی و مقاومت در برابر پلیس و مأموران اجرای برقراری نظم و امنیت مستوجب کیفرهایی مشخص می‌شود.

تصمیم‌گیرنده و اخراج‌شونده کیست؟

دو اداره مختلف مسئولیت دیپورت پناهجویان آلمان را بر عهده دارند: اداره امور خارجی‌ها که توسط مقام‌های دولت ایالتی سرپرستی می‌شود و اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی (BAMF).

در اغلب موارد اداره امور خارجی‌ها مسئول صدور حکم اخراج و اجرای آن است. در عین حال BAMF نیز از این حق برخوردار است که پس از رد شدن تقاضای پناهندگی یک پناهجو دستور اخراج او را صادر کند. در این موارد نیز اداره امور خارجی‌ها در ایالتی که آن پناهجو در آن اقامت دارد مسئولیت اجرای اخراج را بر عهده خواهد داشت.

از آن جا که بسیاری از افراد اخراجی داوطلبانه حاضر به این کار نیستند اداره امور خارجی‌ها می‌تواند از پلیس کمک بگیرد. اجرای این مورد خاص به دلیل ارتباط آن با وظایف تعریف‌شده کنترل مرزی بر عهده پلیس فدرال است که مسئولیت امنیت مرزهای آلمان را بر عهده دارد.

مقام‌ها همچنین قادرند از دادگاه‌ها درخواست صدور حکم اخراج کنند که در این صورت صدور این حکم تا ۱۸ ماه به طول خواهد انجامید. این درخواست را زمانی می‌توان داد که طبق مدارک موجود، امکان فرار و اختفای فرد مورد نظر وجود دارد.

آیا اخراجی‌ها حق فرجام‌خواهی دارند؟

بله. افراد رد تقاضاشده می‌توانند شکایت خود را تسلیم دادگاه اداری بکنند. این دادگاه سپس حکم اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی را بررسی خواهد کرد. با این همه کسانی که تقاضای پناهندگی آن‌ها "به‌وضوح بی‌اساس" تشخیص داده شده تنها یک هفته وقت دارند درخواست تجدید نظر دهند، در حالی که سایر افراد رد تقاضاشده دو هفته برای این کار مه

لت دارند.

طی سال‌های گذشته که به دلیل ورود تعداد زیادی پناهجو اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی با پروند‌‌ه‌هایی بیش از ظرفیت خود روبرو بود در بسیاری موارد تصمیم‌های اشتباه نیز گرفته شد.

به همین دلیل نیز بسیاری از متقاضیان پناهندگی علیه رد تقاضای خود به مقام‌های قضایی مراجعه کردند که می‌توانند تا روشن شدن تصمیم دادگاه‌های مربوطه در آلمان بمانند.

دلایل تعلل در دیپورت چیست؟

بسیاری از کسانی که طبق قانون، باید آلمان را ترک کنند می‌توانند به دلایل روانی یا بیماری جسمانی که سفر را برایشان منع کرده یا به این علت که فاقد اوراق هویت لازم مانند پاسپورت‌اند از بازگشت طفره روند.

اما همیشه این امکان وجود دارد که چندی بعد از کسانی که به دلایلی مانند جنگ‌، در آلمان اقامت موقت گرفته‌اند خواست که بازگردند. برای مثال طی سال‌های دهه ۹۰  به شهروندان کشورهای حوزه بالکان به دلیل جنگ در آن منطقه در آلمان اجازه اقامت داده شد، اما بعد از بازگشت آرامش و ثبات به کشورهایشان از ‌آن‌ها خواسته شد آلمان را ترک کرده و به موطن خود بازگردند.
گردآوری مطالب -امیرمتین 

#اخراج از #آلمان 
#دیپورت #ترک_خاک 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...