رفتن به مطلب

خوشمزه های ایستاده در پیاده روهای استانبول (قسمت دوم)


youka

ارسال های توصیه شده

آشنایی با خوراکی های محلی استانبول

همانگونه که در گزارشی پیش از این اشاره کردیم در استانبول برای یک بار تجریه خوش طعم هم که شده غذاهای رستوران ها را رها کنید و به سراغ غذاهای محلی و اغذیه فروشی های ترکیه بروید. این مطلب برگرفته از سایت تور استانبول است .

۴. تاووک پیلاو  (Tavuk Pilav)

اگر عادت به غذاهای با حجم بالا دارید، تاووک پیلاو یا همان مرغ و برنج گزینه‌ مناسبی برای شما است. تاووک پیلاو غذایی داغ و حجیم است. به آسانی می‌ توانید فروشندگان این غذا را سطح شهر پیدا کنید. چراکه گاری ‌هایی با مکعب شیشه ‌ای در هر جای شهر دیده می‌ شوند، اما اگر به دنبال بهترین تجربه‌ از مزه‌ تاووک پیلاو هستید، سراغ فروشندگان اون کاپانی، روبروی بازار مانیفاتورچیلار را بگیرید.

۵. تانتونی (Tantuni)

تانتونی به صورت لقمه سرو می‌شود و محتویات آن شامل گوشت، گوجه فرنگی، فلفل و ترکیبی از انواع ادویه ‌ها است که درون یک نان لواش بسیار کم حجم و نازک جای می گیرد. تانتونی دو نوع تند و معمولی دارد، هرچند اهالی شهر مِرسین که خاستگاه اولیه‌ تانتونی است می گویند که تانتونی اگر لب و زبان را نگزد، تانتونی نیست. اِمینه آنا سفراسی (Emine Ana Sofrasi) در محله‌ بیلورجو در میدان تاکسیم یکی از بهترین جاهایی است که می ‌توانید مزه‌ی تانتونی را در آن تجربه کنید.

۶.کومپیر (Kumpir)

همان سیب زمینی تنوری خودمان است. طعمش فوق العاده است! منطقه‌ اورتا کوی (Orta Koy) در استانبول را نیز می ‌توان بهترین جا برای تهیه‌ این غذا به حساب آورد. کومپیر یا سیب زمینی تنوری غالبا به همراه پنیر کاشار، سوسیس، ذرت، سالاد مایونز، نخود فرنگی و هویج خوره می ‌شود و ترکیب این طعم‌ ها با سیب زمینی تنوری، یک وعده‌ غذایی مقوی، خوشمزه و به یادماندنی را رقم می‌ زند.

۷. میدیه دولما (Midte Dolma)

میدیه دولما نیز بیشتر یک میان وعده محسوب می‌ شود تا یک غذای کامل. ترکیب نصف صدف دریایی با برنجی بسیار تند به همراه لیموی تازه مواد تشکیل دهنده‌ میدیه دولما هستند. این میان وعده‌ را می ‌توان شبانه در دکه‌ های میدان تاکسیم پیدا کرد. شکل خوردن میدیه دولما نیز بسیار خاص است. هر یک از تکه‌ ها را باید پشت سرهم و بی وقفه میل کرد تا زمانی که تا اندازه ‌ای حس سیری پیدا شود.

۸. دوروم (Durum)

دوروم از نظر مواد تشکیل دهنده، یکی از متنوع ‌ترین غذاهای خیابانی استانبول است. دوروم همان ‌طور که از نامش هم پیداست، بیشتر به عنوان یک میان وعده در نظر گرفته می‌ شود. این غذا در واقع ترکیبی از نانی شبیه به لواش به همراه مرغ، گوشت، پنیر یا انواع سبزیجات است که بصورت لقمه ‌ای مصرف می‌شود. شکل ظاهری دوروم و راحتی در هنگام میل کردن، این غذا را بسیار محبوب کرده است. برای نوش جان کردن بهترین دوروم ‌های استانبول می‌ توانید به میدان معروف تاکسیم رفته و سراغ بامبی یا کیزیل کایالار را بگیرید.

۹. بورِک (Borek)

بورِک یک غذای مخصوص برای وعده‌ صبحانه است که در واقع شامل پنیر و سبزیجات میان لایه ‌های نازک خمیری به نام یوفکا است. ترکیب لایه ‌های خمیر، پنیر و سبزیجات که تحت حرارت نیز قرار گرفته، آن را به گزینه‌ محبوبی برای وعده‌ صبحانه تبدیل کرده است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...