رفتن به مطلب

افسانه هایی از سوشی که هر گردشگری باید بداند!


youka

ارسال های توصیه شده

حقایقی نادرست از سوشی

سوشی فقط یک غذا نیست و خیلی بیشتر از چیزی است که به همراه چند دوست بخواهید به یک رستوران بروید و ماهی خام سفارش دهید! قبل از اینکه سوشی در دهه ی ۱۹۹۰ به آمریکا برسد، تاریخی خیلی جالبی در ژاپن داشت. افسانه ها و شایعات در مورد این غذا به اندازه ی انواع آن متنوع است! اگر شما هم از آن دسته طرفداران سرسخت سوشی هستید، وقت آن رسیده تا کمی اطلاعاتتان را از این غذا بالا ببرید و حقایقی نادرست از سوشی را از ذهنتان دور بریزید:

هیچ وقت در روز دوشنبه سوشی نخورید

دورانی وجود داشت که رستوران هایی که ماهی سرو می کردند به دلایلی که خودشان می دانستند فقط در روزهای سه شنبه و چهارشنبه باز بودند. این موضوع در دوران قدیم درست بود اما حالا که در دنیای مدرن زندگی می کنیم لازم نیست تا روزهای خاصی را به خوردن سوشی اختصاص دهیم! این مطلب برگرفته از سایت تور الانیا است .

هر چه تازه تر بهتر

حتما تا حالا این صحنه را که خرسی در حال پرسه در رودخانه است و ناگهان ماهی تازهی ای را صید کرده و می خورد را در برنامه های حیات وحش دیده اید. واقعیت این است که تازه تر بودن همیشه به معنای بهتر بودن نیست، بیشتر ماهی ها همان لحظه که صید می شوند، فورا در قایق فریز می شوند. فرآیند فریز شدن کمک می کند تا ماهی مدت بیشتری دوام آورد و همچنین تمام انگل هایی که ممکن است در بدن ماهی وجود داشته باشد هم کشته شود. همه ی سرآشپزان ماهر دنیا می دانند که ماهی خوب، ماهی ای است که کمی از از صید آن گذشته باشد و اصطلاحا سن دار باشد.

سوشی باعث ایجاد ناراحتی های معده می شود

حقیقت این است که بعضی میکروب ها را می توان در هر نوع گوشت پیدا کرد و این موضوع در مورد تمام گوشت های نپخته و خام صدق می کنند و فقط مختص سوشی نیست. اما خوشبختانه همانطور که در بالا گفته شد، فرآیند فریز شدن گوشت باعث کشته شدن تمام انگل ها می شود.

سوشی به معنای ماهی خام است

در حالی که خیلی ها فکر می کنند خوردن سوشی به معنای خوردن ماهی های کوچک خام است، سوشی در واقع نوعی برنج سرکه دار سرد است که در سوشی استفاده می شود و ماهی فقط یک چاشنی فانتزی در آن است!

سوشی غذای سالمی است

به طور ذاتی سوشی غذای سالمی نیست و حتی از خیلی از وعده های ما ناسالم تر است. مثلا سس سویایی که روی آن ریخته می شود، هر قاشق آن حدود ۱۰ کالری و هر تکه از آن حدود ۳۰ تا کربوهیدارات دارد و تازه این قبل از اضافه کردن هر مواد دیگری به آن است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...