Jump to content

آشنایی با انواع دستگاه جوش لوله و اتصالات پلی اتیلن


youka

Recommended Posts

دستگاه هاي جوش پلي اتيلن درسه مدل وجود دارند که براساس کاربرد لوله های پلی اتیلن وشرایط پروژه مورد نظر  انتخاب می شوند.

•    دستگاه جوش بات فیوژن(جوش لب به لب)

•    دستگاه جوش الکتروفیوژن

•    دستگاه جوش اکسترودر

1-دستگاه جوش بات فيوژن (Butt fusion) (جوش لب به لب)

جوشكاري به روش لب به لب با صفحه داغ (Butt fusion) درصورت درست انجام شدن یکی از بهترین جوش های اتصالات لوله های پلی اتیلن است. از این نوع جوشکاری برای لوله هایی می توان استفاده نمود که از نظر قطر و ضخامت و جنس برابر و یکسان باشند. از روش بات فیوژن در شبکه های توزیع فاضلاب، آبرسانی و آتش نشانی در فشارهای مختلف استفاده می شود.

2-دستگاه جوش الكتروفيوژن

جوشکاری به روش الکتروفیوژن بیشتر در شبكه هاي گازرسانی مورد استفاده قرار می گیرد. در این سایت اطالاعاتی در این مورد می توانید پیدا کنید .این مطلب برگرفته از سایت دستگاه جوش پلی اتیلن است .

3-دستگاه جوش اكسترودر

دستگاه جوش اکسترودر دستگاهی است که به صورت دستی برای  ترمیم جوش واتصالات لوله پلی اتیلن مورد استفاده قرار می گیرد . این نوع دستگاه جوش دراندازه های مختلف تولید می شود.

کاربرد لوله های پلی اتیلن

•    خطوط انتقال مایعات و فاضلاب شهری –صنعتی

•    خطوط شبکه های اطفا حریق

•    خطوط انتقال شبکه گاز

•    خطوط انتقال شبکه آب (آب دریا-آب سرد-آب پرفشار وبا سختی بالا-آب های زه کشی)

•    خطوط لوله لایروبی

لوله و اتصالات پلی اتیلن

از ابتدای دهه 1960 و در زمان کوتاهی پس  از اولین معرفی لوله های پلی اتیلنی به طور فزاینده جهت کاربردهای دریایی مورد استفاده قرار گرفته اند .تخلیه سیال ،انتقال سیال از زیر رودخانه یا دریاچه و گرفتن آب دریا ممکن است از انها در مواردی همچون خطوط لوله موقت شناور روی سطح آب نصب روی زمین های باتلاقی و استفاده در عملیات لایروبی استفاده شود.

ساختار پلی اتیلن ،پلی اتیلن یک نوع پلاستیک semi crystallineاست که دارای  مقاومت های مکانیکی مناسب می باشد . پلیمرازسیون گاز اتلین در فشار بالا باعث تولید پلی اتیلن با دانسیته  پائین با زنجیره انشعابی زیاد می شود. همچنین پلیمریزاسیون اتیلن در فشار پائین باعث تولید پلی اتیلن با دانسیته بالا  و زنجیره صاف می شود.بابالا رفتن چگالی مقاومت کششی مدول الاستیسیته و مقاومت شیمیایی بهتر می گردند.

ماده اولیه لوله های پلی اتیلن توسط عدد mrsاز هم متمایز می گردند. این عدد نشاندهنده مقاومت فشار داخلی دراز مدت در دمای 20درجه سانتیگراد و مدت 50سال در محیط آب است

عناصر غیرموثر روی پلی اتیلن

انواع حلال های آلی و معدنی

انواع عناصر شیمیایی معدنی

انواع باکتری ها

عناصرموثر بصورت محدود روی پلی اتیلن

انواع روغن چربی و هیدروکربورهای آروماتیک

عناصر موثر روی پلی اتیلن

اسیدهای قوی اکسیدکننده برای مثال اسید سولفوریک

هالوژن های آزاد

انواع لوله های پلی اتلین

لوله های تک جداره: لوله های تک جداره همانگونه که از اسمش پیداست بصورت یک لایه و یکپارچه بوده و در یک مرحله تولید می شود. روش تولید اکستروژن بوده ولوله توسط یک دستگاه خطی اکستروژن تولید می شود.مزایای این لوله ها مقاومت داخلی بالا و مقاومت خمشی زیاد می باشد و با توجه به نوع اتصال لب به لب که در آنها انجام می گیرد ازنظر اتصال نیز مزیت دارد. عیب اساسی آنها عدم امکان تولید در سایزهای بالا می باشد

لوله دوجداره اسپیرال:ابن لوله از اتصال کنار هم پروفبل قوطی شکل پلی اتیلن که قبلا با روش اکستروژن تولید شده اند بااستفده از جو اکستروژن تولید می شود . این نوع لوله دارایمقاومت خارجی زیاد و امکان تولید در قطرهای بالامی باشد همچنین وزن کمتری داشته ولی مقاومت خمشی خوبی نداشته واتصال آن مشکل تر است.

لوله دوجداره پروفیلدار: این لوله از اتصال کنار هم ورق های پلی اتیلن به همراه یک لوله پلی اتیلن روی آن که روی یک قالب مرکزی قرار می گیرد تولید می شود. این لوله نیز خصوصیات لوله های پلی اتیلنی دوجداره اسپیرال را داراست.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...