Jump to content

چگونه می توان با نوشیدن آب قلیایی ترش کردن معده را درمان کرد ؟


youka

Recommended Posts

آب قلیایی درد ناشی از ترش کردن معده معمولاً در قسمت بالای شکم احساس می شود که به تدریج می تواند حاد و حتی به مرور زمان  به زخم های گوارشی منجر گردد . ترش کردن که یکی از مشکلات سوء هاضمه است از مهم ترین دردهای ناشی از کمبود آب در بدن است که در بخش بالایی شکم احساس می شود و بتدریج بحرانی شود . این عارضه با افزایش مصرف آب سالم مرتفع می گردد . شاید در بعضی مواقع ما احساس تشنگی و گرسنگی را یکی دانسته و به اشتباه ، غذایی بیش از اندازه بخوریم . در صورتی که آب مناسب و کافی نخوریم احتمال بالا رفتن اسیدیته ی معده و ترش کردن وجود دارد . این مشکل که ناشی از کم آبی بدن است ممکن است در همه ی سنین ایجاد شود درد شکم در ابتدا در قسمت بالای شکم احساس می شود و ممکن است به قدری شدید باشد که یک پزشک توصیه به جراحی کند ولی بهتر است قبل از هر کاری نسبت به خوردن آب قلیایی مبادرت کند و تا چند روز رژیم غذایی مناسب و آشامیدن آب یونیزه  قلیایی را ادامه دهند . متابولیزم بدن در جوانی و پیری تفاوت هایی دارد و در سالمندان ، توانایی تشخیص کم آبی و تشنه بودن کاهش می یابد و احساس تشنگی را تشخیص نمی دهند . پزشکان برای رفع این مشکلات مبادرت به تجویز داروهایی می کنند .

 

حتی خوردن شربت های محتوی آلومینیم که جهت کنترل اسید معده استفاده می شوند اثرات جانبی بر سلول های مغزی خواهند گذاشت . می دانیم که محیط معده اسیدی است و این امر جهت هضم غذا و نابودی میکروب ها و باکتری های مضر ضروری است .

معمولاً pH  معده در حدود 4 است . ان چه در متابولیسم درون بدن ما رخ می دهد این است که پس از آشامیدن آب قلیایی ، موجب افزایش pH داخل معده شده و معده شروع به ترشح بیشتر اسید هیدروکلریک می کند تا دوباره به  pH حدود 4 برگردد .در واقع یک حجم مشخصی از اسید کلریدریک در بدن ما وجود ندارد که اگر داشت سوراخ بزرگی در بدن ایجاد می شد ! در واقع سلول های موجود در شکم ما ، این اسید را بلافاصله و بر اساس نیاز ما تولید می کند .

در اثر تولید این اسید در معده ، بخش های دیگر بدن شروع به تولید اثر قلیایی می نمایند اجزاء تشکیل دهنده اسید کلریدریک ، کلرید سدیم (Nacl ) ، کلرید پتاسیم ، دی اکسید کربن آب است که منجر به تشکیل اسید کلریدریک و بی کربنات سدیم می شود که بریان خون ما منتقل می گردد که موجب قلیای کردن اسید اضافی در خون می شود .

بی کربنات سدیم و پتاسیم موجب می شود اسیدهای جتمد موجود در بدن بصورت محلول دراید . با خنثی شدن اسیدهای مازاد جامد در بدن ، گازهای co2 تولید و از طریق شش ها تخلیه می شود . وقتی سن ما بالا می رود  ، این بافرهای قلیایی کاهش یافته و در نتیجه میزان اسید مازاد در بدن افزایش می یابد که به این پدیده " اسیدوز " گفته می شود . بنابراین رابطه ی مستقیمی بین تجمع اسیدها و افزایش سن وجود دارد .این مطلب برگرفته از سایت نمایندگی تصفیه آب است .

در واقع همانند خود دستگاه آب قلیایی ، خود بدن نیز به تولید همزمان اسید و قلیا می پردازد . مثلاً در روده ی کوچک ، غذا به  pH اسیدی وارد شده و لوزالمعده ماده ای قلیایی تولید و مانع آسیب آن غذا به جداره ی روده می گردد .قلیایی شدن بدنماده ی قلیایی حاوی بی کربنات سدیم است و جالب این جاست که خود لوزالمعده برای تولید این ماده ی قلیایی ، هیدرولیک اسید تولید می کند که به جریان خون منتقل و موجب خواب آلودگی پس از خوردن غذا می گردد . این اسید ماده ی اصلی در ترکیبات آنتی هیتامین است اثر مشابهی یعنی خواب آلودگی دارد .به هر حال در یک بدن نرمال و سالم ، تعادل بین تولید اسید و قلیا وجود داشته و بخشی از بدن اسیدی و بخشی دیگر قلیایی است .

اما مصرف بی رویه ی مواد غذایی باطبع سرد و اسیدی ، نوشیدن نوشیدنی های اسیدی ، آلودگی های هوا و محیط زیست ، حجم اسید تولیدی در بدن را افزایش داده و سیستم قلیایی کننده ی مساوی جهت خنثی سازی تمام این حجم اسیدی وجود نخواهد داشت .معجزه و شفابخشی آب قلیایی مقابله با اسید های اضافی و ایجاد تعادل در بدن ماست .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...