Jump to content

ثبت شرکت در رشت


berand

Recommended Posts

شهر زیبای رشت از مهم ترین مناطق شمالی گردشگر پذیر ایران است که هر ساله تعداد بسیاری از علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ و طبیعت را به خود جذب می کند. خالی از لطف نیست که بدانیم این شهرزیبا،-معروف به شهر باران-در سال 2015 به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی زیر نظر یونسکو پیوست.دهکده های ساحلی و جنگلی،کاخ ها،امام زاده ها و ده ها اثر تاریخی تنها بخشی از جاذبه های گردشگری این منطقه اند.بنابراین،استان رشت در حوزه گردشگری از ظرفیت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری برخوردار است.

 

رشت به دلیل ماهیت خود،طی سالیان دراز مورد توجه سرمایه گذاران کثیری قرار گرفته است. صنایع نساجی،شیمیایی ، الکترونیک رشت و فرودگاه رشت،تنها قسمتی از پتانسیل ها و ظرفیت های استان است که سرمایه گذاری در این استان را بدلیل شرایط خاص خود بسیار متنوع نموده است.

به دلیل استقرار صنایع و کارخانه های متعدد در رابطه با کشاورزی و دام داری و چوب بری در شهرستان رشت ،این استان شمالی از ظرفیت بی بدیل در کشاورزی و موقعیت جغرافیایی برخوردار است که همین مهم، فرصت های سرمایه گذاری بی نظیری را فراهم می آورد. 

در ذیل،ضمن توضیح شرکت های مهم تجاری به چگونگی ثبت آن ها می پردازیم. لازم به یادآوری است ،شما بزرگواران، در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.کارشناسان ما با ارائه ی خدمات حرفه ای و کارآمد،شما را در تمامی مراحل ثبت شرکت یاری و مساعدت می نمایند. 

ثبت شرکت در رشت:

شرکت از اجتماع دو یا چند شریک یا سهامدار و یا موسس که دارای هدف مشترکی برای رسیدن به یک هدف واحد تشکیل می شود گفته می شود.شرکا یا سهامداران هر شرکت می توانند شخصیت های حقیقی و حقوقی باشند.هر شرکت دارای یک هدف با خط مشی می باشد که توسط شخصیت های حقیقی و حقوقی(شرکا یا سهامداران)تعیین می شود.اصولاَ این خط مشی در چهارچوبی به نام اساسنامه که دارای مفاد مختلفی می باشد تشکیل می شود.

شرکت های تجاری یا شرکت های بازرگانی هفت نوعند:

شرکت های سهامی عام،شرکت سهامی خاص،شرکت با مسوولیت محدود،شرکت تضامنی،شرکت نسبی،شرکت مختلط غیر سهامی و شرکت مختلط سهامی

شرکت به عنوان یک الزام قانونی می بایست به ثبت برسد.چرا که هر شرکت تجارتی زمانی معتبر است و از نظر قانونی رسمیت دارد  که به ثبت رسیده باشد. نظر به اهمیت شرکت های تجارتی و اثراتی که بر آن مترتب است،منجمله داشتن شخصیت حقوقی،دولت باید حتی المقدور در تشکیل آن ها نظارت نماید تا وسیله ای برای سواستفاده نباشد.به بیانی دیگر،ثبت شرکت  وسیله ای است که دولت مقررات شرکت های تجارتی را کنترل می نماید تا بدین طریق، کلیه ی فعالیت های شرکت ها هم تحت حمایت قانون و هم تحت کنترل قانون قرار گیرد. 

تشکیل و ثبت شرکت سهامی خاص:

شرکت سهامی خاص شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراَ به وسیله موسسین تامین می شود.(برخلاف شرکت سهامی عام که قسمتی از سرمایه آن به وسیله موسسین و قسمتی دیگر از طریق فروش سهام به مردم تامین می گرددد).تعداد سهامداران شرکت سهامی خاص نباید کمتر از سه نفر باشد.سرمایه شرکت سهامی خاص،در موقع تاسیس یا بعداَ هیچ وقت نباید از صد هزار تومان کمتر باشد.در موقع تاسیس،موسسین باید لااقل سی و پنج درصد آن را نقداَ در حسابی که به نام شرکت در شرف تاسیس و در نزد بانک،افتتاح می کنند واریز نمایند و پرداخت بقیه را تعهد کنند.تمام یا قسمتی از سرمایه می تواند غیر نقد باشد که در این صورت باید کلیه سرمایه غیرنقدی تادیه گردد.از بند دو ماده 20 لایحه اصلاح قانون تجارت چنین مستفاد می شود که هر گاه سرمایه گذاری یکی از موسسین،تماماَ غیرنقد نباشد،قسمت نقدی آن باید حداقل بالغ بر سی و پنج درصد از سرمایه وی باشد.

در شرکت سهامی خاص،تشکیل مجمع موسس،برخلاف شرکت سهامی عام الزامی نیست.ولی مانند شرکت مزبور،آورده های غیر نقد باید طبق نظر کارشناس رسمی وزارت دادگستری ارزیابی شود و نمی توان آن ها را به مبلغی بیش از ارزیابی کارشناس مذکور قبول کرد.

برای تشکیل شرکت سهامی خاص؛موسسین باید امور ذیل را انجام دهند.

_تامین سرمایه شرکت به ترتیبی که فوقاَ بیان شد.

_تهیه اساسنامه که باید به امضای کلیه سهامداران برسد.

 

لینک منبع:ثبت شرکت در رشت فکربرتر

 

http://companyregister.ir/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...