وکالت
خدمات وکالت
21 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 727 بازدید
اگر زنی وکالت طلاق از همسرش داشته باشد چه این که این وکالت به عنوان شرط در سند ازدواج درج شده باشد و یا در طول زندگی مشترک به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی اخذ شده باشد و یا توسط کنسولگری (سفارت) ایران در خارج از کشور تنظیم شده باشد، به منزله بی نیازی زن از مراجعه به دادگاه و اخذ گواهی عدم امکان سازش نیست. مراحل گرفتن طلاق به وسیله وکالت طلاق اینگونه است که به اجبار، زن (زوجه) می بایستی با وکالت خود با وکیل دادگستری قرارداد ببندد و از طرف شوهر وکالت به وکیل بدهد. اگر چه که خود نیز می تواند برای طی مراحل طلاق توافقی، وکیل اختیار کند اما انتخاب وکیل دادگستری در موارد وکالت حق طلاق برای شوهر اجبار قانونی است و با بودن وکیل با واسطه شوهر، نیازی به مراجعه و حضور شوهر نیست. …
آخرین پاسخ توسط ninaz, -
مشاوره حقوقی
توسط avesta- 0 پاسخ
- 203 بازدید
تعریف اول: مشاور حقوقی کسی است که مشاوره حقوقی تخصصی و ماهر را به صورت قراردادی به اشخاص حقیقی و واقعی و یا این که حقوقی میدهد . فارغ التحصیلان حرفه حقوق علاوه بر شغل ها وکالت , قضاوت و سردفتری , میتوانند به شغل مشاوره حقوقی هم بپردازند . افراد حقیقی و واقعی و حقوقی به جهت ناآگاهی در زمینه ی مساله حقوقی برای متضرر نشدن در کارها متعدد حقوقی خویش , به مشاور حقوقی میتوانند نیاز داشته باشند . مشاور حقوقی در حوزه تخصصی خویش , به مدیران و ذی نفعان کمپانی یاری می نماید که ضمن اعتنا به مسؤولیتهای کیفری , حقوقی , جزایی و انتظامی تصمیم هایشان , تصمیمات صحیحتری اتخاذ نمایند و همینطور در مواجه با مسایل حقوقی سازمانی به آن ها در حلوفصل مشکلاتشان کمک میرساند . امروزه در عمده …
آخرین پاسخ توسط avesta, -
- 0 پاسخ
- 300 بازدید
چند نمونه از باورهای غلط حقوقی نزد عموم که از فیلم و سریالها ایجاد شده و متاسفانه مردم با نسبت بالایی آنها را باور دارند ولی باعث تمسخر از جانب مصاحبه کننده میشوند. ⛔️سند منزل را بردیم در کلانتری و متهم را با سند آزاد کردیم. ⛔️شخصی که دستگیر شده حتما ممنوع الخروج هم هست. ⛔️کتاب انجیل را از دوستم گرفتم و بعد فهمیدند و من فرار کردم و اگر دستگیر شوم به ارتداد محکوم میشوم ⛔️من را دستگیر کردند و با تعهد مبنی بر عدم تکرار جرم آزاد شدم. ⛔️بعد از دستگیری چون جرمم سنگین و امنیتی بود من را مستقیم به دادگاه انقلاب بردند. ⛔️فرزندم شاهد ماجرا بود ولی شهادت او را چون فرزند من است قبول نمیکنند ⛔️یه چند سال حبس محکوم شدم ولی آن را خریدم. ⛔️اگر ا…
آخرین پاسخ توسط poemses, -
وکیل دعاوی کیفری
توسط arianlaw- 0 پاسخ
- 291 بازدید
دعاوی کیفری به دعاوی می گویند که در آن جرمی صورت گرفته باشد، در این زمان شاکی باید برای رسیدگی به شکایت خود به مراجع قضایی مراجعه کند. دعاوی کیفری شامل دو بخش می باشد، مجازات قانونی و جبران خسارت ناشی از جرم. رسیدگی به دعاوی کیفری مراحل زیر را شامل می گردد: 1) ارتکاب به جرم 2) درخواست شکایت شاکی به دادسرا 3) تعقیب شکایت در دادسرا 4) انجام تحقیقات مقدماتی مربوط به شکایت در دادسرا 5) صدور قرار مجرمیت و کیفر خواست 6) رسیدگی در دادگاه 7) دادخواهی نسبت به رای 8 تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر 9) فرجام خواهی در موارد معین 10) اجرای حکم مجرم در این بین وجود یک وکیل دعاوی کیفری بسیار به شما کمک می کند. وکیل الهام آریان کیان
آخرین پاسخ توسط arianlaw, -
- 2 پاسخ
- 692 بازدید
” مرکز تخصصی نیک ، پیشرو در امور ثبتی ” کلمه برند (brand) ریشه در کلمه اسکاندیناوی برندر دارد. در واقع ، در آن زمان نام تجاری وسیله ای برای تشخیص صاحبان اصلی حیوانات به حساب می آمد و صاحب حیوانات با سوزاندن تن آن ها به شکل یک علامت ویژه ، آن ها را علامت گذاری می کردند. به طور کلی ، این نشانه ها اولین شکل دیداری نام تجاری را تشکیل می دادند. امروزه، برندها ، نشانه ای از موقعیت و موضوع آن محصول می باشند که به منظور شناساندن کالاها و خدمات یک فروشنده یا گروهی از آن ها از محصولات رقبا به کار برده می شوند. برندها بسته به این که قرار است چه چیزی را معرفی کنند، انواع مختلفی دارند. بعضی از انواع برندها را با هم مرور می کنیم : 1. برند محصول : برند کردن یک محصول یا خدمت خاص…
آخرین پاسخ توسط kare, -
- 1 پاسخ
- 903 بازدید
شاید پرسش بسیاری از مردم باشد که اگر کسی از صحنه تصادف فرار کند ضمانت اجرای آن چیست متاسفانه همه ما به کرات دیده و شنیده ایم که راننده ای بی مسئولیت در اقدامی خلاف اخلاق و قانون مصدوم را رها کرده است که در بیشتر موارد همین دیر رساندن مصدوم به بیمارستان منجر به فوت یا صدمات جبران ناپذیری شده است اما برای جواب این سوال باید قائل به تفکیک شد بدین صورت که اگر تصادفی غیر جرحی اتفاق بیافتد مثل این که دو وسیله نقلیه با هم تصادف کنند ولی کسی آسیبی نبیند و فقط خسارتی به خودرو وارد آید، در این موارد فرار از صحنه تصادف جرم نیست اما بدیهی است که مالک خودرو متضرر و آسیب دیده با برداشتن شماره پلاک خودرو متخلف (مقصر) می تواند در مراجع قضایی برای جبران خسارت اقامه دعوی کند. اما اگر …
آخرین پاسخ توسط mahinhj88, -
- 0 پاسخ
- 492 بازدید
شهرداری دارای وظایف و اختیارات فراوانی است. یکی از مهمترین آنها، جلوگیری از تخلفات ساختمانی یا تغییر نحوه استفاده از ملک میباشد. در شرایطی قانونگذار برای تخلفات ساختمانی یا تغییر نحوه استفاده از ملک مثلاً تبدیل ملک مسکونی به تجاری ، جریمه نقدی قرار داده است. این موضوعات در کمیسیون ماده ۱۰۰ مطرح و نسبت به آن رای صادر می گردد. پس از صدور رای کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها مبنی بر پرداخت جریمه، شهرداری مبادرت به ایجاد مانع در مقابل ملک تا زمان دریافت جریمه می نماید. مورد دیگری که امکان دارد شهرداری ممانعت از حق فعالیت کسبی شهروندان نماید، اجرای طرح می باشد. گاها مشاهده شده است که شهرداری ها برای اجرای طرحهای عمرانی مبادرت به نصب بنر و ایجاد دیوار در مقابل ملک شهروندان می…
آخرین پاسخ توسط yasnalaw, -
- 0 پاسخ
- 510 بازدید
نصاب تصمیم به این معناست که چه تعداد رای موافق برای تصویب یک موضوع نیاز است. تمامی تصمیمات در مجمع عمومی موسس با اکثریت ( نه بیش از ) دو ثلث آرای حاضر در جلسه رسمی اتخاذ می شود . مثلاَ اگر 75 رای حاضر در جلسه مجمع عمومی موسس حاضر باشد برای تصویب اساسنامه 50 رای کافی است. طبق ماده 103 لایحه ، ملاک رای گیری در کلیه مجامع عمومی کل سهامداران نمی باشند، بلکه تعداد آرایی است که در جلسه رسمی حاضر بوده اند. در مجمع عمومی موسس، هر سهم یک رای دارد نه اینکه هر صاحب سهم یک رای داشته باشد. به عنوان مثال اگر شخصی صد سهم داشته باشد بلاتردید در مجمع عمومی موسس صد حق رای دارد مگر موضوع جلسه ی مجمع عمومی موسس آورده غیرنقد یا سهام موسس باشد که در این صورت، این سهامداران حق رای ندارند. …
آخرین پاسخ توسط register1, -
- 0 پاسخ
- 522 بازدید
روند تصفیه شرکت و اعلام آن به مرجع ثبت شرکت 1- شرکت به محض انحلال در حال تصفیه محسوب می شود و باید در ادامه نام شرکت در همه جا عبارت " در حال تصفیه " ذکر شود. ( ماده 206 ل. ا. ق. ت ) 2- نام مدیر یا مدیران تصفیه در کلیه اوراق و آگهی های مربوط به شرکت قید گردد. ( ماده 206 ل. ا. ق. ت ) 3- تا خاتمه تصفیه، شخصیت حقوقی جهت انجام امور مربوط به تصفیه باقی می ماند و مدیران تصفیه به نام شرکت معاملات را منعقد می نمایند. ( ماده 208 ل. ا. ق. ت ) 4- انحلال شرکت مادام که به ثبت نرسیده و اعلان نشده باشد نسبت به اشخاص ثالث بلااثر است، به عبارت دیگر اشخاص ثالث می توانند در صورتی که از این امر متضرر گردند، آن را نادیده بپیرند و در نتیجه شرکت نیز نمی تواند به انحلالی که هنوز ثبت ن…
آخرین پاسخ توسط nikregister, -
- 0 پاسخ
- 610 بازدید
با توجه به پیچیده شدن روابط فردی و سازمانی در دنیای امروز و افزایش مسایل و مشکلات مختلف در سازمان های دولتی و یا شرکت های خصوصی، نیاز به حضور یک یا چند کارشناس و یا مشاور حقوقی در کنار مدیران بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. مشاور حقوقی به مدیران و ذی نفعان سازمان کمک می کند تا ضمن توجه به مسئولیت های کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی تصمیماتشان، تصمیمات صحیح تری اتخاذ نمایند و همچنین در مواجه به مسایل حقوقی سازمانی به آنها در حل و فصل مسایل و مشکلات یاری می رساند. مشاور حقوقی با تسلط کاملی که به قوانین و اصول حقوقی دارد، کلیه امور حقوقی سازمان یا شرکت از جمله تهیه و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل ها، انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی، رسیدگی و پیگیری پرونده های حقوقی و…
آخرین پاسخ توسط arf, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
به موجب ماده 1 آیین نامه تاسیس آژانس هواپیمایی، دفترهای خدماتی عبارت است از: الف – دفتر خدمات مسافرتی که در زمینه تنظیم برنامه های مسافرتی ، فروش بلیط مسافرت ، ذخیره مکان و هرگونه اقدام دیگر مربوط به خدمات ترابری مسافر به طور مستقیم یا غیر مستقیم با رعایت قوانین و مقررات راه و ترابری فعالیت می نماید. ب – دفتر خدمات سیاحتی – جهانگردی که در زمینه اخذ روادید، تنظیم و انجام مسافرت گروهی داخلی و خارجی ، ذخیره مکان و هرگونه خدمات ایرانگردی و جهانگردی با رعایت قوانین و مقررات ایرانگردی و جهانگردی فعالیت می کند. پ – دفتر خدمات زیارتی که در زمینه ثبت نام ، تنظیم و انجام خدمات موضوع بند (الف) ماده یک این آئین نامه بپردازد باید مجوز مربوط را از وزارت راه و ترابری اخذ نماید و ه…
آخرین پاسخ توسط fekre bartar, -
- 1 پاسخ
- 932 بازدید
یکی از مشکلات وکلا همین وکالت در طلاق های بد نگارش شده و ناقص است همانطور که قبلا توضیح داده شد زوج می تواند به زوجه یا هر شخص دیگری وکالت در طلاق دادن همسرش را اعطا کند. برای تنظیم این وکالت می بایستی زوج در ایران به یکی از دفاتر اسناد رسمی و در خارج از ایران به یکی از کنسول گری ها و یا سفارت خانه ایران در کشور محل اقامت مراجعه کند. به عنوان مثال مردی می تواند به پدرش وکالت بدهد که او همسرش را طلاق دهد و یا اینکه این وکالت را به خود همسر اعطا کند. آنچه اینجا اهمیت دارد این است که به جز وکیل دادگستری هیچ شخص دیگری نمی تواند حتی با وکالت رسمی از جانب کسی (موکل) در دادگاه ها وکالت کند بر خلاف وکالت در غیر موارد دادگستری، مثل خرید و فروش ملک یا مراجعه به ادارات دولتی.…
آخرین پاسخ توسط dinashad63, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
مصوبات مجلس شورای اسلامی پس از تایید در شورای نگهبان به رئیس جمهور ابلاغ می شود، رئیس جمهور موظف است ظرف 5 روز آن را امضاء نماید و دستور انتشار بدهد و روزنامه رسمی هم موظف است ظرف 72 ساعت پس از ابلاغ، مصوبه را چاپ و منتشر کند. پس از 15 روز از انتشار در روزنامه رسمی قانون لازم الاجرا می گردد. اثر قانون نسبت به آینده است و در اصطلاح حقوقی عطف به ما سبق نمی شود مگر این که در خود قانون مقررات خاصی نسبت به آن اتخاذ شده باشد. منبع: وکیل خانواده پارسای- http://parsaylawyers.com
آخرین پاسخ توسط parsayy, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
شروط ضمن عقد نکاح شامل 12شرط است که به آن شروط دوازده گانه عقد نکاح ميگويند. اين شروط عبارتند از: 1- زن ميتواند از دادگاه تقاضاي صدور طلاق کند، در صورت خودداري شوهر از دادن خرجي زن و انجام ساير حقوق واجب زن به مدت 6 ماه. 2- دومين شرط ذکر شده در عقدنامه که به زن اجازه طلاق ميدهد، بدرفتاري زوج است به حدي که ادامه زندگي را براي زوجه غير قابل تحمل کند. 3- سومين شرطي که با وجود آن زن اختيار طلاق دارد، بيماري خطرناک غير قابل درمان مرد است در حدي که سلامت زن را به خطر اندازد. 4- شرط چهارم ديوانه بودن مرد است در زماني که امکان فسخ وجود ندارد. 5- پنجمين شرط مندرج در عقدنامه، اشتغال مرد به کاري است که به حيثيت و آبروي زن و مصالح خانوادگي او لطمه بزند در اين صورت زن مي…
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
چنانچه زوج به زوجه، ضمن عقد خارج لازم وکالت بلاعزل در خصوص طلاق و متفرعات آن بدهد و سپس قبل از اجرای طلاق، در مرحله دادرسی شخصا حاضر و اعلام نماید که حاضر به طلاق زوجه نمی باشد تکلیف چیست؟ محل تشکیل نشست: مجتمع قضایی خانواده 2 تاریخ تشکیل نشست: 2/7/1393 جناب آقای سمیعی ریاست محترم شعبه 273 دادگاه خانواده: در خصوص سوال اول، ادعای زوج قابل پذیرش نیست؛ چرا که عقد، وکالتی است که ضمن عقد خارج لازم داده شده است مگر این که وکالت با فوت یا حجر منتفی گردد. جناب آقای صادقی سرپرست محترم مجتمع قضایی خانواده دو تهران: در خصوص سوال، یک وکالت ضمن عقد خارج لازم داده شده است و موکل اختیار بلاعزل به وکیل داده و نمی تواند وکیل را عزل کند. اما بحث این است که این موضوع یک …
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
وکلای خانم و آقا (وکیل مجرب زن، وکیل مجرب مرد) عضو گروه وکلای پارسای هر روز به غیر از ایام تعطیل و پنج شنبه ها از ساعت 10 الی 19 آماده مشاوره حقوقی آنلاین و جواب گویی به درخواست های مشاوره به صورت تلفنی و حضوری می باشند. مشاوره حقوقی تلفنی رایگان است و حتی الامکان سعی می شود که پاسخگوی مشکلات حقوقی شما عزیزان باشیم ولی بدیهی است در مشاوره حقوقی حضوری وکیل با ارتباط مستقیم با موکل یا مشاوره گیرنده و طرح سوال های متعدد و گوش دادن دقیق به صحبت ها و سوالات و مطالعه کامل مدارک و مستندات می تواند بهترین مشاوره را ارائه نماید. از این رو کسانی که تمایل به پاسخگویی دقیق و فنی حقوقی دارند با تماس با تلفن های دفتر وقت ملاقات و مشاوره حضوری دریافت کنند. امروزه برای بیشتر مردم این…
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
قانون مجازات اسلامی در فصل بیست و چهارم به موضوع خیانت در امانت پرداخته است. در ماده 673 قانون مجازات اسلامی-تعزيرات و مجازاتهای بازدارنده آمده است: ماده 673 : هرکس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شدهاست یا به هر طریق بدست آورده سو استفاده نماید به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد. ماده 674 : هرگاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشتههایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هرکار با اجرت یابیاجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبساز شش ماه تا س…
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
توجه داشته باشید که بر طبق قانون ، ماموران محترم راهنمایی و رانندگی فقط در صورتی می توانند از راننده مدارک او را مطالبه کنند که راننده را از بابت تخلفی متوقف کرده باشند در غیر این صورت هیچ ماموری حق مطالبه مدارک بدون تخلف راننده را ندارد. بر طبق ماده ۹ قانون تخلفات راهنمایی و رانندگی ، رانندگان موظفند گواهینامه، بیمه نامه ، کارت خودرو و معاینه فنی را همراه داشته باشند اگر هیچ یک از مدارک مذکور همراه راننده نباشد به شرط تخلف راننده تا زمان ارائه مدارک ، خودرو توقیف می گردد. اما در صورتیکه یکی از مدارک فوق یا کارت شناسایی معتبر از راننده همراه او باشد ماموران موظفند با اخذ مدرك ارائه شده و دادن رسید بدون توقف خودرو ، راننده را ملزم به آوردن ساير مدارک کنند تا با آوردن…
آخرین پاسخ توسط parsay, -
جرم کلاهبرداری
توسط parsay- 0 پاسخ
- 738 بازدید
تعریف کلاهبرداری 1- کلاهبرداری عبارت است از بردن مال دیگری از طریق توسل توام با سوء نیت به وسایل یا عملیات متقلبانه. (دکتر میر محمد صادقی، ص 51- دکتر محمد جعفر حبیب زاده، ص 3- دکتر ایرج گلدوزیان، ص 301- سعید باقری و امیر هوشنگ ساسانی نژاد، ص 7) 2- فعل مثبت، رفتار مجرمانه در این جرم را تشکیل می دهد. (دکتر میر محمد صادقی، ص55- دکتر حبیب زاده، ص53) 3- ترک فعل هرچند توام با سوء نیت بوده و موجب اغفال و ضرر دیگری گردد عنصر مادی جرم کلاهبرداری نیست. (دکتر میر محمد صادقی، ص55- دکتر حبیب زاده، ص55) شرایط و اوضاع رفتار لازم برای تحقق عنصر مادی کلاهبرداری 4- وسایل مورد استفاده کلاهبردار باید متقلبانه باشند. 5- توسل به وسایل متقلبانه باید مقدم بر تحصیل ما…
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
تمام مراحل طلاق توافقی اعم از ثبت دادخواست، اخذ حکم (گواهی عدم امکان سازش) و مراجعه به دفتر رسمی طلاق و امضاء دفاتر مربوطه بدون حضور موکل توسط وکیل امکان پذیر است. بسیاری از زوجین به دلیل ملاحظاتی مثل ناراحتی، جلوگیری از تنش و ... ترجیح می دهند که مرحله ثبت طلاق هم با حضور وکیل انجام شود و تمایل به حضور ندارند. فقط در صورتی که زوجه دوشیزه یا یائسه نباشد، لازم است که نتیجه آزمایش بارداری را از یکی از آزمایشگاه ها اخذ و به وکیل تحویل داده شود. بدیهی است که در خصوص دوشیزه (باکره) و یائسه آزمایش مذکور مصداق ندارد. لینک منبع:طلاق خانواده گروه وکلای پارسای http://parsaylawyers.com/
آخرین پاسخ توسط parsay, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
یکی از اشتباهات رایج حقوقی بین مردم همین موضوع است به کرات شنیده شده است که پدری به فرزند خود گفته است که از ارث محرومت می کنم! اما در جواب سوال باید گفت، وقتی که شخصی زنده است اختیار هر گونه تصرف در اموال خود را دارد و بدیهی است که می تواند به عنوان مثال مالکیت تمام یا قسمتی از اموال را به یکی از ورثه یا حتی شخص ثالث منتقل نماید و جای اعتراضی برای نزدیکان وراث او نمی باشد ولی وصیت کردن بحث دیگری است. مطابق ماده 837 قانون مدنی: « اگر کسی به موجب وصیت یک یا چند نفر از ورثه خود را از ارث محروم کند وصیت مزبور نافذ نیست. » بنابراین محروم کردن یک یا چند نفر از ورثه از ارث وجاهت قانونی ندارد ممکن است سوال شود که با توجه به ماده 843 قانون مدنی که مقرر داشته هر کس می تو…
آخرین پاسخ توسط parsay,